Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM FC Vaslui incepe pregatirea cu o victorie scurta in fata juniorilor “U19” ai LPS Iasi

0 Comments 📁 Juniori, Liga 4 🕔19.January 2019
CSM FC Vaslui incepe pregatirea cu o victorie scurta in fata juniorilor “U19” ai LPS Iasi

CSM FC Vaslui a dispus, astazi, de LPS Iasi U19, scor 3-2 (1-1), in primul meci amical din aceasta iarna. Partida desfasurata pe terenul sintetic din cadrul Complexului Emil Alexandrescu s-a intins pe durata a doua reprize prelungite (60′ – prima repriza, 50′ – a doua repriza). Prea multe concluzii nu ar fi de tras, doar ca oaspetii resimt lipsa unui om de gol. Asa cum este antrenorul-jucator Cristi Ungureanu, accidentat pe finalul turului de campionat.

Gheata formata pe partea bancilor cu rezerve l-a impins pe centralul iesean Gabriel Mihuleac sa ia decizia de a mai “taia” din latimea terenului, pentru a nu risca integritatea corporala a arbitrilor asistenti, care si-au schimbat locul la pauza.

Amicalul contra juniorilor ieseni a reprezentat pentru antrenorul “galben-verzilor” o buna ocazie de a-i vedea la lucru pe cei mai noi jucatori adusi la echipa. Cunostinte mai vechi, in conditiile in care vorbim despre Bogdan Ghiarasim, care a preluat banderola de capitan de la Andrei Saritanu, Bogdan Botezatu si Valentin Croitoriu, toti fosti jucatori antrenati de Ungureanu in perioada cand era la Stiinta Miroslava.

Din lotul Vasluiului au lipsit cativa jucatori importanti – Alin Abuzatoaie, Vladut Mocanu, Ionut Miron sau Adrian Calmatui. De asemenea, Vladut Dudau a fost nevoit sa urmareasca meciul de pe margine din cauza unei accidentari.

FILMUL MECIULUI

Pe fondul unei dominari a Vasluiului, Andrei Doban (38′), angajat excelent in careu, a ramas singur cu portarul Butnariu si l-a executat pentru 1-0.

Zece minute mai tarziu, Bogdan Botezatu a trimis din lovitura libera pe Caragea, care a reluat decisiv cu capul pe spate.

Spre mijlocul reprizei a doua, Valentin Croitoriu si Bogdan Ghiarasim au creat una dintre cele mai frumoase faze ale meciului. Cei doi jucatori nou-transferati s-au sincronizat perfect, iar Ghiarasim l-a lobat pe Vlad Bodogan.

Egalarea a venit din partea lui Giany Gabriel Adam (39′).

La urmatorul atac, Bogdan Botezatu a concretizat pasa primita de la Robert Chirila, stabilind scorul final.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *