Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pierderi importante pentru vicecampioana Unirea Mircesti in aceasta iarna

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.January 2019
Pierderi importante pentru vicecampioana Unirea Mircesti in aceasta iarna

Echipa antrenata de catre Adrian Iosub s-a despartit in pauza de iarna de o serie de jucatori extrem de importanti. Lista este una destul de lunga, in conditiile in care Valentin Croitoriu a semnat cu CSM FC Vaslui, revenind astfel sub comanda lui Cristi Ungureanu. Cei doi au mai lucrat impreuna la Stiinta Miroslava.

Al doilea pe lista, Alexandru Negru, s-a inteles cu echipa de Liga a 3-a, Sportul Chiscani.

O pierdere semnificativa la mijlocul terenului o reprezinta Sergiu Matei, inclus de catre mine in echipa turului de campionat. Jucator cum rar mai gasesti la ora actuala, capabil sa isi faca datoria cu brio pe acel post.

Matei nu a plecat singur, ci la pachet cu Ionut Panainte (stoper/inchizator) si Gabriel Cosa, ultimul activand la Mircesti mai mult ca membru al staff-ului, la nevoie putand apara poarta Unirii fara probleme. Pe surse, cei trei jucatori se vor transfera cel mai probabil la Flacara Muntenii de Sus (Liga 4, Vaslui). Alte piste: Speranta Raucesti sau Bradu Borca.

Altfel, conducatorii Unirii Mircesti vizeaza repatrierea “omului care aduce trofeul”, Catalin Scrab. Scrab a incercat, fara succes, sa revina in Liga a 4-a ieseana la campioana en-titre, Victoria Letcani. Drumul sau a fost insa blocat de regulamentele care prevad ca un fotbalist poate imbraca tricoul a maximum doua echipe. “Goe” mai poate juca pana la finalul sezonului doar la Flacara Muntenii de Sus sau la Unirea Mircesti, in cazul fericit in care cele doua grupari ajung la o intelegere pentru efectuarea tranzactiei.

Tot in compartimentul ofensiv a fost adus si Cezar Tatarusanu, campion cu Victoria Letcani in vara anului trecut si cu o prima parte a sezonului bifata in Liga a 3-a, la CSM Pascani.

Pana la reluarea campionatului, Adrian Iosub cauta variante si in defensiva, daca va dori sa repete rezultatele bune din primavara anului trecut, atunci cand echipa sa a rulat aproape perfect, cucerind Cupa Romaniei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<