Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – BURSA TRANSFERURILOR

0 Comments 📁 Liga 4 🕔06.February 2019
Liga 4, Iasi – BURSA TRANSFERURILOR

Continuam prezentarea jucatorilor liberi de contract (am inceput ieri, pe pagina, cu Dan Ciubotariu) sau care au spus un “NU” hotarat prelungirii intelegerilor avute pana acum.

PORTARI

IULIAN STRATU (portar), un transfer aproape facut de (in continuare) unul dintre cei mai abili conducatori din “judeteana”, Paul Paftala, care a acoperit astfel un post problematic pentru echipa din Sinesti. Echipele din CV-ul lui Stratu: Bradu Borca, Teiul Poiana Teiului si Speranta Raucesti (toate din Liga a 4-a Neamt).

FUNDASI

MARIAN ALEXII – a evoluat in tur la CSM Pascani (Liga 3). S-a accidentat, sambata, la minifotbal si nu se stie exact cat va dura perioada de recuperare.

BOGDAN GROSU, IONUT BESLEAGA. Ambii sunt legitimati la Flacara Erbiceni, cu precizarea ca si-au manifestat intentia de a-si cauta un nou angajament, odata cu plecarea antrenorului Petrica Basascu.

ATACANTI

MARIUS ENACHE. Jucatorul Bradului Borca (Liga 4, Neamt) nu va mai reveni din primavara la “alb-verzi”, avand in acest moment ca principale optiuni o reintoarcere la Unirea Scanteia sau Unirea Ruginoasa. Nu mai departe de duminica, Enache a imbracat tricoul Scanteii intr-un meci amical disputat la Tomesti cu Flacara Erbiceni.

ANDREI GABRIEL APOSTOL (foto articol). Recent intors in Romania, fostul atacant al Ruginoasei a ajuns la un acord verbal cu oficialii Moldovei Cristesti.

* La momentul redactarii acestui articol, niciunul dintre jucatorii enumerati mai sus nu erau transferati oficial.
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *