Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa a debutat cu stangul in meciurile amicale

0 Comments 📁 Stiri 🕔10.February 2019
Unirea Ruginoasa a debutat cu stangul in meciurile amicale

Unirea Ruginoasa a pierdut, scor 1-4 cu Gloria Baltati, primul amical al iernii. S-a jucat la Lungani, pe un teren care nu s-a prezentat in cele mai bune conditii, poarta pretendentei la titlu fiind aparata aproximativ 60 de minute de catre Vasile Tudosca, rezerva lui Marius Dulcianu. Juniorul Serediuc a fost introdus ulterior intre buturi.

Singura reusita a Unirii a purtat semnatura atacantului Mirel Aostacioae. Jucatorii Ruginoasei au ratat doua lovituri de pedeapsa. Pentru echipa lui Dragos Florea au punctat urmatorii: David Bogdan, Bogdan Moldovanu, Bacalu (penalty) si Samir Hlihor.

Fundasii Ionut Besleaga, Bogdan Grosu, finalisti ai Cupei Romaniei cu Flacara Erbiceni, mijlocasul Nutescu, trecut pe la CSM Pascani si Marius Enache, ultima data legitimat la Bradu Borca, au reprezentat noutatile din lotul coordonat de Costel Cerneutanu.

REZULTATE INREGISTRATE IN ALTE JOCURI DE PREGATIRE

La Tomesti, AS Tutora a prestat un joc solid in fata Stejarului Dobrovat si s-a impus cu 5-2. “Galben-verzii” au pornit inca din start cu un handicap important, postul de portar reprezetand un adevarat punct nevralgic pentru echipa din Dobrovat.

Flacara Erbiceni a invins-o cu 3-1 pe Gloria Romanesti, intr-un alt joc de pregatire disputat pe terenul sintetic din Tomesti.

AS Poly 2014 Iasi a trecut de Vointa Bosia, scor 3-1, intr-un amical disputat de aceasta data pe terenul formatiei de Liga a 5-a. Cornel Asandulese, de la Poly, a inscris cel mai spectaculos gol al partidei desfasurate pe durata a doua reprize de 30 de minute. In completare a venit un meci de juniori, incheiat nedecis, scor 1-1.

FOTO: Mihai Onica (arhiva)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<