Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti, amical cu Rapid Brodoc in Copou

0 Comments 📁 Stiri 🕔14.February 2019
Stejarul Sinesti, amical cu Rapid Brodoc in Copou

Stejarul Sinesti intalneste, duminica, incepand cu ora 9:00, pe terenul sintetic din Copou, formatia vasluiana Rapid Brodoc, in primul amical pe care il vor sustine “galben-verzii” inaintea reluarii campionatului Ligii a 4-a.

Fara sa realizeze transferuri spectaculoase, Paul Paftala se va baza in retur pe majoritatea baietilor care au mentinut-o pe Stejarul in prima jumatate a clasamentului. Iulian Stratu reprezinta prima achizitie a Sinestiului, rezolvandu-se astfel o problema mai veche cu care se confrunta echipa privind un post sensibil, cel de portar.

Rapid Brodoc vine din Liga a 4-a vasluiana, unde a terminat sezonul de toamna pe locul 8, linie de clasament 4-1-6 si golaveraj 18-23.

Conform declaratiilor oferite de Paul Paftala, obiectivul formatiei pe care o conduce este acela de a termina pe unul dintre locurile 1-8:

Ne-am propus o clasare in primele opt echipe ale campionatului, bucurandu-ne si in acest sezon de o stabilitate financiara asigurata de autoritatile locale si de Razvan Tonegaru. Sper, de asemenea, sa ne respectam statutul de adversar greu de invins pe teren propriu, acolo unde am avut de multe ori de spus un cuvant in stabilirea campioanei judetului.

Stejarul Sinesti va debuta oficial in 2019, pe 3 martie, cu un joc extrem de dificil, “acasa”, in fata liderului clasamentului, Unirea Ruginoasa.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<