Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti-Rapid Brodoc 2-3. Paul Paftala a adus “minifotbalul” la teren mare

0 Comments 📁 Stiri 🕔17.February 2019
Stejarul Sinesti-Rapid Brodoc 2-3. Paul Paftala a adus “minifotbalul” la teren mare

Stejarul Sinesti a pierdut meciul amical disputat in Copou cu vasluienii de la Rapid Brodoc, scor 2-3, insa se poate declara multumita de prima miscare efectuata inaintea reinceperii campionatului.

In lotul Sinestiului si-au gasit locul foarte multi jucatori pe care m-am obisnuit sa ii vad la minifotbal, echipa bazandu-se in continuare pe “motoarele” lui Vlad Gafton, executiile lui Paul Paftala si, atunci cand nu rateaza din pozitii incredibile, pe golurile lui Sorin Cara. In aparare ii avem pe experimentatii Marian Caras si Marius Nare.

A lipsit portarul care va apara in retur, Iulian Stratu, accidentat la “balon”. Locul acestuia a fost suplinit cu succes de catre un alt portar legitimat la Stejarul, care a avut cateva interventii formidabile, venite pe fondul unui joc mai bun al vasluienilor in primele 45-50 de minute.

Protocolul intalnirii a prevazut trei reprize a cate 30 de minute fiecare.

DESFASURAREA INTALNIRII

Meciul a debutat abrupt cu un gol spectaculos inscris de Sorin Cara. Acesta l-a vazut iesit din poarta pe portar si l-a lobat, trimitand sub bara transversala pentru 1-0.

Golul egalizator a venit in urma unei actiuni purtate pe partea stanga a atacului “alb-visiniilor”, finalizat simplu de Ionut Buruiana din cativa metri.

Rapidul a intrat in avantaj dupa o pasa neglijenta trimisa in spate de catre jucatorii Sinestiului.

In a treia parte, “galben-verzii” au presat, cautand in permanenta poarta adversa. Paftala nu a fost in zi de sut si a avut nevoie de doua ocazii unu la unu cu portarul pentru a relua decisiv (2-2, in minutul 72).

Golul victoriei a picat un pic mai tarziu, iar Stejarul Sinesti-Rapid Brodoc s-a incheiat cu scorul de 3-2 in favoarea oaspetilor.

Arbitraj asigurat de iesenii Lucian Diaconu (central), Cosmin Ciuban si George Macovei (arbitri asistenti).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<