Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa sparge gheata in amicale, 4-0 cu Unirea Scanteia

0 Comments 📁 Stiri 🕔24.February 2019
Ruginoasa sparge gheata in amicale, 4-0 cu Unirea Scanteia

Unirea Ruginoasa a obtinut prima victorie din meciurile amicale, 4-0 (2-0) cu Unirea Scanteia, duminica, la Tomesti, avand la dispozitie un lot cu relativ putine noutati.

Fundasii centrali Ionut Besleaga si Bogdan Grosu (Erbiceni), mijlocasul Gabriel Iuriciuc (ex-Flacara Erbiceni), Nutescu si atacantul Marius Enache (Bradu Borca, in tur) sunt intaririle aduse in pauza intercompetitionala.

Enache a reusit o “dubla” impotriva fostei sale formatii, inscriind totodata si cel mai frumos gol al intalnirii. Lob peste portar din pasa lui Cosmin Ungureanu, care a trimis excelent peste apararea adversa.

Victoria clara a “alb-albastrilor” a fost conturata si cu ajutorul lui Marius Pintilii, din lovitura de pedeapsa, respectiv Cristian Gramatic.

Intr-un alt joc amical desfasurat la Roman, Flacara Erbiceni a demolat-o pe penultima clasata din Liga a 4-a Neamt, Moldova Cordun. Baietii lui Denis Cretu au trecut de nemteni cu 8-1 (3-1).

Atat Unirea Ruginoasa, cat si Flacara Erbiceni, au primit cu bratele deschise vestea programului sezonului de primavara, care va incepe de pe 10 martie. Semnalele din teren erau ca AJF Iasi va incerca sa programeze etapa a 15-a, ultima din turul campionatului Ligii 4 Iasi, in prima duminica din luna Martisor.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<