Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cupă și campionat. Unirea Ruginoasa, pregătită de RESTART!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.March 2019
Cupă și campionat. Unirea Ruginoasa, pregătită de RESTART!

Campionatul Ligii a 4-a Iasi se va relua la sfarsitul acestei saptamani cu ultima etapa a turului. Liderul Unirea Ruginoasa se deplaseaza la Sinesti pentru confruntarea cu Stejarul, Erbiceni gazduieste intalnirea dintre Flacara si Moldova Cristesti (derbiul rundei), iar la Iugani se va juca meciul dintre Unirea Mircesti si Stejarul Barnova.

O etapa cat se poate de interesanta, asadar, care ne poate spune cate ceva despre modul in care s-au pregatit pentru partea a doua a sezonului cele patru echipe implicate in lupta la titlu.

5 pentru titlu… si Cupa

Ruginoasa a transferat cinci jucatori in pauza de iarna, completandu-si astfel lotul ciuntit dupa plecarea lui Ungureanu et co la CSM FC Vaslui.

Mijlocasul Ionut Nutescu pare sa fie cea mai spectaculoasa mutare pe care au realizat-o conducatorii Unirii. Continuam cu revenirea atacantului Marius Enache (ex-Bradu Borca) si, apoi, cu cei trei fosti titulari ai Erbiceniului: Gabriel Iuriciuc (mijlocas), Bogdan Grosu si Ionut Besleaga (fundasi centrali). Astfel, majoritatea posturilor din teren au fost intarite si “alb-albastrii” pot ataca pe ambele fronturi, cupa si campionat.

Toti fotbalistii adusi toamna trecuta, in ideea de a salva din mers sezonul, au fost pastrati la echipa. Lotul formatiei antrenate de catre Costel Cerneutanu numara acum nu mai putin de 20 de jucatori, dintre care 18 de camp si 2 portari.

Program teribil pentru liderul Ligii a 4-a

Punctele acumulate in tur (multe la numar, tinand cont de circumstante) au venit cu un pret, si anume programul extrem de complicat din primavara. Unirea Ruginoasa urmeaza sa se deplaseze, duminica, la Sinesti, dupa care la Iugani (Unirea Mircesti), acasa cu CS Tomesti si deplasare la Tomesti. De asemenea, Ruginoasa va juca “afara” si cu Moldova Cristesti, Progresul Deleni sau Victoria Letcani, trei adversari care se pot transforma oricand in “arbitri” la titlu.

Brigada de arbitri

Brigada desemnata sa conduca aceasta intalnire ii are la centru pe Lucian Diaconu, respectiv pe Iulian Contofan si Bogdan Teodor Muche la cele doua linii. Tiberiu Stefanescu va superviza de pe margine activitatea celor trei arbitri.

LIVESCORE Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa, pe pagina de Facebook duminicapetarla.ro.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *