Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Progresul Deleni-Viitorul Harlau: puncte, orgolii si un loc cat mai sus in clasament

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.March 2019
Progresul Deleni-Viitorul Harlau: puncte, orgolii si un loc cat mai sus in clasament

Progresul Deleni-Viitorul Harlau se alatura, prin prisma rivalitatilor locale, celor doua jocuri importante care au loc la varful ierarhiei Ligii a 4-a Iasi (Sinesti-Ruginoasa, Erbiceni-Cristesti). Pana nu demult, Deleni era partenerul clasic de antrenament al harlauanilor.

De atunci, insa, lucrurile s-au mai schimbat, Deleniul promovand in primul esalon al fotbalului judetean si, mai mult decat atat, reusind sa incheie prima parte a sezonului cu mai multe puncte decat adversara directa din aceasta runda.

Echipa probabila a Deleniului (asezare 4-4-2): Lucian Creanga – Petru Avornicesei, Dorinel Vacariu, Alexandru Calin, Alin Hutanu – Florin Creanga, Sebastian Motriuc, Madalin Manolache, Alexandru Aftanache – Cosmin Motriuc, Gigi Mocanu

Acesta este primul meci oficial dintre noi si Harlau, in conditiile in care pana acum am fost doar parteneri de antrenamente. Harlaul a reusit in iarna sa ne fure unul dintre titulari, pe fundasul central Alexandru Cantoreanu, iar noi l-am luat imprumut de la ei pe Marian Cristea. Pe hartie, ei sunt favoriti datorita experientei pe care o au la acest nivel. Avem si noi armele noastre prin care putem da o replica pe masura. Alexandru Aftanache a facut senzatie in turul campionatului si, daca va prinde o zi buna, avem sanse mari sa ne impunem la finalul celor 90 de minute!

Ciprian Ababei, antrenor secund Progresul Deleni

Ciprian Aelenei, Ana Puscasu si George Macovei au misiunea de a conduce cap-coada un derby la care si-au anuntat prezenta si galeriile celor doua formatii. Observator a fost desemnat domnul Viorel Coman

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *