Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa rezolva ecuatia meciului de la Sinesti cu ajutorul unei aparari trasnet

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.March 2019
Ruginoasa rezolva ecuatia meciului de la Sinesti cu ajutorul unei aparari trasnet

Unirea Ruginoasa a invins-o pe Stejarul Sinesti in deplasare, scor 2-0 (1-0), intr-un meci contand pentru ultima etapa a turului de campionat. Vantul puternic si terenul nu tocmai grozav de la Sinesti au fost circumstantele acestui joc important al rundei, de la care cele trei contracandidate la titlu (Mircesti, Erbiceni, Cristesti) asteptau vesti bune.

Cu acest lucru nu a fost de acord insa atacantul Teodor Ignea, care a obtinut o lovitura de pedeapsa si tot el a punctat pentru 0-1.

Reusita de 0-2 a venit ca urmare a unui sut tras de inlocuitorul lui Marius Enache (accidentat undeva prin minutul 10), Marius Pintilii. Sut de la limita careului, pe coltul lung al portarului.

Cu aproximativ 15 minute inainte de final, portarul Marius Dulcianu a intervenit la “capul” lui Paul Paftala, rezultat dintr-un corner, si le-a interzis gazdelor sa spere macar la un punct, in primul meci oficial din 2019.

La final, antrenorul din teren al Ruginoasei, Marius Dulcianu, s-a aratat extrem de multumit de fundasii din fata sa. Liderul Ligii a 4-a a evoluat in sistem 4-2-3-1, cu Davidoaia, Grosu, Ungureanu si Ilioaia pe linia de fund.

Pe parcursul intalnirii a existat si un incident regretabil, in care asistentul Bogdan Muche a fost agresat de catre un spectator. Lucrurile nu s-au calmat nici dupa ultimul fluier, cand a fost nevoie de cateva minute pentru ca brigada sa paraseasca terenul in conditii de siguranta.

CELE DOUA ECHIPE

Stejarul Sinesti: Apetrei, Sirbu, Gafton, Caras, Puscasu, Paftala, Leonte, V. Tanasa, Holicov, R. Tanasa, S. Cara

Rezerve: Donose, Priscaru, David

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Davidoaia, Ungureanu, Ilioaia, Grosu, Nutescu, Olarasu, Iuriciuc, Ignea, Aostacioae, Enache

Rezerve: Tudosca, Besleaga, Pintilii, Hamciuc, Gramatic, Mircia, Raianu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Iulian Contofan, Bogdan Teodor Muche. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *