Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti patrunde in premiera in “sferturile” Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔10.March 2019
Unirea Curtesti patrunde in premiera in “sferturile” Cupei Romaniei

Fotbalul botosanean la nivel de judet s-a reluat, duminica, 10 martie, cu faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei. Dupa o serie de meciuri amicale sustinute in fata unor adversari cu pretentii, Unirea Curtesti a reusit sa isi procure biletele pentru urmatoarea etapa de Cupa, 3-1 (1-0) in deplasarea de la Flamanzi, contra Flacarei din localitate.

Disputat la aproximativ 20 de km distanta de Deleni, acolo unde s-au intalnit Progresul si Viitorul Harlau (0-0), in cadrul ultimei etape a turului Ligii a 4-a Iasi, Flacara Flamanzi-Unirea Curtesti a avut parte si de goluri, in ciuda acelui vant sacaitor care a dat peste cap planurile multor echipe revenite in competitiile oficiale.

Performanta oaspetilor i-a adus juniorului Eduard Ababei primul gol in tricoul Unirii. Un sut trimis in vinclul portii, pe fondul includerii a nu mai putin de 7 juniori in primul “11”.

Unirea Curtesti: Heghes, Pidvisischi, Gutu, Chiriac, Hreniuc, Abalasei, Horicianu, Marchidan, Tarnauceanu, Merticariu, Ginga

Au mai evoluat: Ababei, Baciu, Acujboaie

Rezerve neutilizate: Seliman, Plian

A fost un joc bun, controlat de jucatorii nostri. Am dominat mijlocul terenului si nu prea le-am dat sanse adversarilor. Baietii au inceput sa fie increzatori si pot spune ca aratam destul de bine in ceea ce priveste exprimarea din teren. Am avut o oarecare teama rezultata in urma infrangerilor la scor pe care le-am inregistrat in amicale. In perioada de pregatire nu am cunoscut gustul victoriei, insa nu acesta a fost scopul, iar adversarii au fost peste nivelul la care ne aflam la acest moment. Una peste alta, a meritat sa facem acele jocuri, tinand cont ca am aratat bine, atat fizic, cat din punct de vedere al relatiilor de joc.

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *