Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Marius Enache, incert pentru derby-ul de la Iugani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.March 2019
Marius Enache, incert pentru derby-ul de la Iugani

Marius Enache ar putea rata cel mai important meci al inceputului de retur, duminica, la Iugani, in confruntarea dintre Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa. Folosit in benzile liniei de mijloc, stanga-dreapta (in rotatie cu Gabriel Iuriciuc),  intr-un sistem de joc 4-2-3-1, Enache a facut intindere la Sinesti si nu a mai putut continua, fiind inlocuit cu Marius Pintilii.

Jucatorul Unirii Ruginoasa revine dupa o accidentare destul de grava suferita in tur, perioada in care evoluat in Liga a 4-a Neamt pentru Bradu Borca. Acesta a parasit terenul accidentat, cu Speranta Raucesti, intr-un moment in care nu se mai punea decat problema scorului in favoarea formatiei antrenate de Daniel Zavate.

In deplasarea de la Sinesti s-a prezentat cu niste benzi kinesiologice aplicate pe ambele picioare (foto), dar nu a putut rezista foarte mult pe un teren care reprezinta o reala problema pentru jucatorii tehnici.

Altfel, Unirea Ruginoasa are in Teodor Ignea un atacant cu cifre foarte bune si multe alte solutii aduse in pauza de iarna, atat prin transferurile realizate, cat si prin polivalenta unora dintre jucatorii noi adusi.

FOTO / Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *