Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa, intre primele 4 echipe de la Winter Cup Vaslui. Victoria-Ruginoasa, pentru un loc in finala!

0 Comments 📁 Stiri 🕔13.March 2019
Unirea Ruginoasa, intre primele 4 echipe de la Winter Cup Vaslui. Victoria-Ruginoasa, pentru un loc in finala!

Unirea Ruginoasa s-a calificat, sambata, 9 martie, in semifinalele Winter Cup Vaslui, dupa un succes la limita, scor 2-1, purtat impotriva vasluienilor de la Red Star SDG.

Formatia coordonata de Bogdan Cotovanu, o prezenta constanta la ultimele 5 editii de Winter Cup, va juca in penultimul act cu fosta colega de grupa si totodata finalista de anul trecut, Victoria.

In faza grupelor, Victoria i-a administrat, cu o zi in urma, un 4-0 sec Ruginoasei, in conditiile in care “alb-albastrii” au irosit cateva ocazii monumentale (5-6 situatii de unu la unu cu portarul advers). Mai mult decat atat, infrangerea a venit si pe fondul lipsei unor piese grele din angrenaj, precum Codrut Carja, Bogdan Valeanu sau Sergiu Covaliuc.

Cu acestia in teren, Ruginoasa avea sa obtina biletele pentru semifinale gratie golului inscris de Codrut Carja, in repriza a doua a meciului cu Red Star SDG. Prima reusita a iesenilor a purtat semnatura lui Daniel Macovei.

Unirea Ruginoasa, in ziua 4 de la Winter Cup

Unirea Ruginoasa, in ziua 5 de la Winter Cup

Inter Traian-Inter Sport este cealalta semifinala. Inter Sport i-a provocat infrangerea detinatoarei trofeului, Auto Driver Iasi, dupa executarea loviturilor de departajare. 3-3 in timpul regulamentar, cu Inter Sport egaland din 7 m, la una dintre ultimele faze si, respectiv, 6-4 in urma loviturilor de departajare.

LOTUL UNIRII RUGINOASA: Andrei Cioltan, Bogdan Cotovanu, Ionut Ilioaia, Adrian Hutuleac, Daniel Macovei, Gabriel Varlan, Laurentiu Cotic, Bogdan Valeanu, Sergiu Covaliuc, Codrut Carja, Romica Lazar si Sorin Daniliuc.

Din punctul mei de vedere, Inter Traian este favorita la castigarea celei de-a VIII-a editii a Winter Cup Vaslui. Urmeaza, la mica distanta, Victoria, condusa in teren de fostul jucator de Liga 1, Gabriel Craciun, si cu Soldan, Ciprian Petrut (ambii la Colosseum 2005) caliti in DGB si pregatiti sa depaseasca performanta de anul trecut.

Inter Sport si Unirea Ruginoasa sunt, iarasi, apropiate din punct de vedere valoric. Daca s-ar respecta calculele hartiei, atunci finala ar trebui sa fie Victoria-Inter Traian, iar Unirea Ruginoasa si Inter Sport ar trebui sa se bata pentru ultimul loc disponibil pe podium.

Jocurile sunt programate sa se dispute, duminica, 17 martie, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Polivalenta din Vaslui.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *