Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Mini-interviu cu antrenorul Unirii Ruginoasa, Costel Cerneutanu

1 Comment 📁 Interviuri 🕔14.March 2019
Mini-interviu cu antrenorul Unirii Ruginoasa, Costel Cerneutanu

1. Ce impresii v-a lasat jocul din prima etapa, de la Sinesti?

Buna, Robin, tie si cititorilor duminicapetarla! In ceea ce priveste jocul din prima etapa, pot spune ca ma declar multumit atat de modul in care au evoluat baietii, cat si de rezultatul obtinut. Fotbalistii Unirii au inteles faptul ca, pentru noi, fiecare meci va fi de acum inainte o adevarata finala!

2. Ati transferat 5 jucatori in iarna. Considerati ca aveti un lot suficient de bun pentru a reusi sa luati titlul?

In pauza competitionala, conducerea echipei a analizat bine situatia in care ne aflam si am considerat ca avem nevoie de un lot cat mai numeros pentru a ataca titlul. Din acest motiv, am realizat cateva transferuri pentru a acoperi posturile pe care le-am considerat deficitare. Jucatorii transferati s-au integrat bine in lot, asa ca nu ne mai ramane decat sa practicam un fotbal frumos pentru minunatii nostri suporteri, pe care ii asteptam intr-un numar cat mai mare la Iugani, deoarece avem mare nevoie de ei.

Avem la ora actuala un lot format din 20 de jucatori, cu dublura aproape pe fiecare post. Am considerat ca numai concurenta de pe posturi ii va face sa dea totul pe teren, pentru a-si pastra locul in primul “11”. Ma declar multumit de lot si nu ne mai ramane decat sa jucam acel fotbal care, cu siguranta, ne va conduce catre titlu.

3. Cu ce ganduri porniti in derby-ul de la Iugani? Mergeti pe un teren pe care, in urma cu doi ani, ati jucat cu trofeul pe masa.

Se anunta un joc foarte greu! Echipa din Mircesti s-a luptat in permanenta la titlu in ultimii ani, avand in componenta jucatori buni si cu experienta vasta la acest nivel. Toate acestea datorita unui primar inimos, precum este domnul Antalut, pe care eu il respect si il stimez pentru lucrurile pe care le face pentru fotbalul din comuna Mircesti. Vom merge la Iugani ca sa jucam un fotbal bun si, bineinteles, cu gandul numai la victorie! Anticipez inca de pe acum un derby frumos!

4. Programul din retur va dezavantajeaza, dar se poate transforma si intr-o “arma” favorabila Ruginoasei daca reusiti sa scapati din menghina urmatoarelor 3 jocuri (Mircesti, Tomesti si Erbiceni). Realist vorbind, cate puncte v-ar multumi in acest interval de timp?

Programul returului.. asta e! Dupa cum v-am spus, trebuie sa jucam ca si cum fiecare meci ar fi o finala. Toti adversarii se vor darui cu noi, ceea ce insemna ca pentru noi nu exista jocuri usoare!

La final, as dori sa multumesc in continuare autoritatilor locale, d-lui primar Nechifor, d-lui viceprimar Pristavita, Consiliului Local pentru tot ce fac pentru SPORT. Multumesc d-lui presedinte Ungureanu, care a fost mereu alaturi de mine si de echipa. Nu le pot spune decit atit: UNITI, VOM INVINGE! HAI, UNIREA! HAI, BAIETII! ANUL ACESTA VA FI ANUL NOSTRU!

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *