Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.March 2019
Avancronica meciului Unirea Mircesti-Unirea Ruginoasa

Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa se intalnesc, duminica, la Iugani, incepand cu ora 12:00, in cel mai tare meci al primei etape a returului.

Despartite de un singur punct in clasament, Ruginoasa (locul 1, 33p) va incepe aceasta deplasare cu un scor ce i-ar surade, 0-0, in conditiile in care gazdele acestei dispute au in gand doar un rezultat – VICTORIA.

In tur, Mircestiul, cu un om mai putin pe teren din minutul 25, a plecat cu un punct de la Ruginoasa, scor final 2-2, pe fondul unei prospetimi aratate in dreptunghiul verde in fata unui adversar cu o medie de varsta mai ridicata.

Ulterior, parcursul din campionat al principalei favorite la titlu, Unirea Mircesti, nu a fost pe masura investitiilor realizate si, practic, pe masura lotului pe care l-a avut pe mana antrenorul Adrian Iosub. In iarna am consemnat cateva plecari importante de la Mircesti, dar si alte transferuri cu ajutorul carora primarul Mircea Antalut viseaza din nou la castigarea campionatului.

La mijlocul acestei saptamani, antrenorul oaspetilor, Costel Cerneutanu, mi-a acordat un scurt interviu in care a punctat cateva lucruri cu privire la acest derby, dar si vizavi de meciul castigat la Sinesti cu 2-0. Il puteti parcurge aici!

BRIGADA DE ARBITRI

Delegare desteapta a presedintelui CJA Iasi, Vlad Ciobanu, care a renuntat la “clasicii” Valentin Lungu si Vlad Baban, cei mai experimentati arbitri pe care ii avea la dispozitie, de altfel, optand pentru Gabriel Mihuleac, cavaler al fluierului despre care se spune ca, intr-o zi buna, poate conduce ireprosabil orice partida, indiferent de esalon. In completarea brigazii vin doi arbitri asistenti divizionari, Cosmin Ciuban si Iulian Contofan, iar rezerva lui Mihuleac este Gabriel Barcan.

Pentru un joc de asemenea importanta a fost delegat un cuplu de observatori format din domnii Viorel Coman si Dumitru Paraschiv.

FOTO / Unirea Ruginoasa – Unirea Mircesti, 2-2 (turul campionatului)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<