Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Bosia-Avantul Golaiesti. Meci intre doua echipe vecine pentru calificarea in etapa a 2-a a Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔15.March 2019
Vointa Bosia-Avantul Golaiesti. Meci intre doua echipe vecine pentru calificarea in etapa a 2-a a Cupei Romaniei

La finalul acestei saptamani se vor derula 5 jocuri din cadrul primei etape a Cupei Romaniei (faza judeteana Iasi), cu Vointa Bosia-Avantul Golaiesti pe post de cap de afis. Semifinalista de anul trecut si actualul lider al clasamentului Seriei I a Ligii a 5-a se va deplasa la Bosia cu scopul de a obtine biletele pentru urmatoarea faza a competitiei, motivata in buna masura si de rezultatul consemnat in turul campionatului contra colegei de serie (n.r. 7-0).

De cealalta parte, Vointa Bosia va fi condusa de pe margine, incepand din aceasta primavara, de catre un antrenor cu acte in regula. Bogdan Ursu a absolvit de curand cursurile pentru obtinerea licentei de antrenor “C” UEFA, declarand la final: “In aceasta pauza competitionala, am avut deosebita placere de a-i fi elev domnului profesor Danut Cananau, in vederea obtinerii Licentei C UEFA si totodata de a-l cunoaste personal pe domnul Sandu Tabarca, un om cu o cultura fotbalistica deosebita, de la care am primit sfaturi foarte pretioase. Doresc pe aceasta cale sa le multumesc din nou pentru tot ceea ce am acumulat si invatat de la domniile sale, sperand in felul acesta sa-mi pot ajuta echipa!”

Cu privire la partida programata duminica, de la ora 11:00, Bogdan Ursu si-a manifestat interesul de a patrunde in urmatoare etapa:

Speram sa facem un joc bun impotriva Golaiestiului, baietii sunt foarte motivati in acest sens, scopul nostru fiind acela de a atinge fazele superioare ale Cupei Romaniei.

In urma cu aproape un an, pe 1 aprilie 2018, intr-un meci contand pentru returul sezonului 2017/18 al Ligii a 5-a, Seria I, Vointa Bosia reusea sa ii smulga un punct Golaiestiului, scor 1-1.

LOTUL DE JUCATORI AL VOINTEI BOSIA

Portar: Mihai Stoica

Fundasi: Eduard Petruta, Ionut Paveliuc, Alexandru Smoc, Constantin Mihalache, Gabriel Harton, Marian Hancu

Mijlocasi: Tiberiuc Hlibocianu, Andrei Corduneanu, Danut Turcanu, Cornel Cracana, Andrei Cibotariu, Bogdan Ursu, Gabriel Roibu

Atacanti: Vasile Cibotariu, Cosmin Toneanu, Dragos Placinta, Marcel Iacob

Gabriel Roibu este mijlocasul cu cel mai impresionant CV. Trecut pe la nationala de “U17” a Romaniei, Roibu a mai jucat pentru Luceafarul 2004, CS Poli Unirea Iasi, ASCF Noua Generatie Iasi, SC FC Politehnica Iasi, AS Soimii Coarnele Caprei, Viitorul Targu Frumos sau Spicul Tiganasi.

Oficialii Bosiei au legitimat in iarna si alti 5 fotbalisti cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, despre care Bogdan Ursu spune ca “vor primi sansa de a juca si de a arata ce stiu”.

BRIGADA DE ARBITRI

Mihai Moisa a fost desemnat sa imparta dreptatea in acest meci aparent dezechilibrat, tinand cont de situatia din clasament a celor doua combatante: Golaiesti, lider, cu 28 de puncte, iar Bosia, pe 8, cu doar 9 puncte acumulate. Ionut Mitu si Andrei Mocanu sunt asistentii lui Moisa, iar domnul Corneliu Groza va superviza de pe margine activitatea celor trei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *