Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Blestemul Ruginoasei continua. Al treilea meci consecutiv pierdut, pe final, la Iugani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.March 2019
Blestemul Ruginoasei continua. Al treilea  meci consecutiv pierdut, pe final, la Iugani

Unirea Ruginoasa a pierdut la limita, 1-0, derby-ul cu Unirea Mircesti, facand astfel un pas in spate din lupta pentru titlu. Singurul gol al intalnirii de la Iugani a venit spre final si a fost marcat de Dragos Dragota.

Este pentru a treia oara la rand cand “alb-albastrii” pierd acolo la acest scor si de aceasta maniera. In sezoanele trecute, Alin Cruceanu, din penalty, si Sergiu Matei i-au furnizat Ruginoasei alte doua infrangeri ce au urmat acelasi scenariu.

Flacara Erbiceni a invins fara drept de apel Romanestiul si a trecut pe 1, urmata la un punct de Unirea Mircesti, respectiv de Unirea Ruginoasa, care are un deficit de 3 puncte si, mai mult decat atat, deplasare in fieful Erbiceniului peste doua saptamani.

Altfel, derby-ul din weekend s-a remarcat prin incrancenare si un raport al ocaziilor favorabil Unirii Ruginoasa, insa punctele au ajuns in visteria principalei favorite la castigarea campionatului.

Derbiul rundei nu a ridicat probleme de arbitraj, la final cele doua parti declarandu-se multumite de modul in care centralul Gabriel Mihuleac a cantarit fazele grele de pe parcursul celor 90 de minute.

Duminica, 24 martie, Unirea Ruginoasa va primi vizita lui CS Tomesti, intr-unul dintre meciurile interesante ale etapei cu numarul 17 a Ligii a 4-a, Iasi.

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<