Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Curtestiul se impune, dupa pauza, pe terenul Flacarei Vaculesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.March 2019
Curtestiul se impune, dupa pauza, pe terenul Flacarei Vaculesti

Unirea Curtesti s-a impus cu 4-0 in deplasarea de la Saucenita, toate reusitele oaspetilor venind in partea secunda. ACS Inter Dorohoi s-a impiedicat cu Saveni, iar distanta dintre aceasta si Curtesti s-a redus la doar doua puncte.

Intrat in postura de rezerva, fostul junior al lui FC Botosani, Alexandru Coteata, a fost cel care a adus linistea in tabara Unirii, gratie unei duble prin care isi justifica porecla primita din partea antrenorului sau, “Cote-GOL”.

Curtestiul a dominat autoritar ostilitatile, printre ocazii numarandu-se si doua bare, ambele cu ghinionistul Ganga in prim-plan.

Cel mai important marcator al echipei de juniori “A1” a clubului, Madalin Hreniuc, a punctat in premiera la seniori.

Andrei Merticariu si-a trecut, la randul sau, numele pe lista marcatorilor.

Tin sa imi felicit baietii pentru jocul bun facut astazi! S-a muncit mult, a fost disciplina in joc si aceste lucruri s-au vazut la final. Infrangerile la scor din amicale nu au fost in zadar. Impotriva Flacarei, am stat excelent in teren, atat tactic, cat mai ales din punct de vedere fizic. Ma bucur enorm pentru Alex Coteata, “Cote-gol”, cum il alint eu. E un jucator cu un potential fantastic, iar golurile din aceasta etapa sper sa ii produca restartul de care are nevoie. Asta e valoarea lui si mereu am crezut in el. Ma bucur, de asemenea, si pentru “Meme” (Madalin Hreniuc), care a spart gheata la seniori, marcand primul sau gol. A fost o etapa interesanta, iar infrangerea Dorohoiului la Saveni ne face sa aruncam, subtil, un ochi si la pozitia a doua din clasament.

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti: Heghes – Pidvisischi, Neculcea, Tivlica (Chiriac), Horincianu, Gutu, Abalasei (Ababei), Ganga (Hreniuc), Acujboaie, Tarnauceanu (Coteata), Merticariu (cpt).

Nu au jucat: Baciu, Gugoasa.

Alte rezultate inregistrate in etapa a 14-a a campionatului Ligii a 4-a, Botosani: Unirea Saveni-ACS Inter Dorohoi 3-1, Vointa Sendriceni-ACS TransDor Tudora 1-1, Viitorul Albesti-Sportivul Trusesti 4-0, Rapid Ungureni-CS Europa Hiliseu 3-1, Flacara Flamanzi-AS Prosport Vf. Campului 7-2.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *