Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Al treilea duel Ruginoasa-Tomesti din aceasta saptamana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.March 2019
Al treilea duel Ruginoasa-Tomesti din aceasta saptamana

Unirea Ruginoasa intalneste, duminica, 24 martie, incepand cu ora 12:00, pe teren propriu, CS Tomesti, intr-un meci din cadrul etapei a 17-a a Ligii a 4-a Iasi. Va fi a treia confruntare dintre cele doua comune iesene, dupa ce copiii de “U13” se vor fi batut pentru castigarea fazei judetene a Cupei Satelor. In mansa tur a finalei, Ruginoasa s-a impus cu 1-0, gratie golului inscris de Iulian Curca.

Cu o zi inaintea jocului din cadrul Ligii a 4-a, sambata, copiii din Ruginoasa si Tomesti se vor intalni la baza sportiva din localitate pentru stabilirea castigatoarei competitiei infiintate de FRF in acest sezon.

Revenind la seniori, jucatorii Ruginoasei se intorc la treaba in postura de ocupanti ai locului 3, depasiti fiind in clasament de Flacara Erbiceni (+3p) si Unirea Mircesti (+2p).

Infrangerea suferita la Iugani, 1-0, i-a lasat un gust amar antrenorului principal al “alb-albastrilor”, Costel Cerneutanu, dupa ce a fost contestat la final de o parte din suporterii deplasati la derby:

In calitate de antrenor, fac tot ce pot ca sa fie bine pentru Ruginoasa. Nu merit sa fiu tratat asa cum m-a tratat o parte din suporteri la sfirsitul intilnirii. Sufar, pentru ca numai eu stiu cite sacrificii fac pentru ca sa avem fotbal la Ruginoasa. Sunt si eu om, trebuie sa ma inteleaga si, daca ei considera ca eu sunt principalul vinovat, voi renunta la tot. Atat am vrut sa spun, pentru ca simteam nevoia sa ma descatusez, pun prea mult suflet si sufar enorm cand cineva arunca cu noroi in mine.

Ruginoasa, in vechea formula, a avut castig de cauza in jocul tur de la Tomesti, scor 3-0. Adrian Caragea si Stefan Florea, realizator al unei “duble”, marcau la momentul respectiv pentru Unirea. Niciunul dintre acesti jucatori nu se mai regasesc acum in lotul gazdelor de duminica.

Tomestiul ocupa locul 6, acumuland un total de 4 puncte in cele doua etape bifate in 2019: 2-2 cu Gloria Romanesti, respectiv 3-2 in fata Stejarului Barnova. Ambele partide s-au disputat pe terenul sintetic din Tomesti.

FOTO: Mihai Onica (meci tur)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *