Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal pentru Unirea Mircesti in derby-ul de la Erbiceni. Ruginoasa pierde doua puncte pe final

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.March 2019
Egal pentru Unirea Mircesti in derby-ul de la Erbiceni. Ruginoasa pierde doua puncte pe final

Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa au remizat, scor 1-1, in cel mai important meci al etapei a 18-a a campionatului Ligii a 4-a Iasi. Ambele reusite au fost consemnate in repriza a doua. Scorul a fost deschis de oaspeti la putin timp dupa reluarea jocului, Mocanu egaland spre final.

Pe un vant puternic, care a afectat prestatia celor doua echipe implicate, Unirea Ruginoasa a reusit o prima repriza buna, stopand in mare parte un adversar ajutat de “natura”. Echipa vizitatoare a amenintat prin lovituri de la mare distanta, fara urmari notabile insa, in timp ce Dulcianu a scos un sut bun din afara careului.

*vantul de la Erbiceni

Arbitrul Ciprian Aelenei a fost luat in primire de oficialii Erbiceniului la pauza. Acestia din urma au reclamat o lovitura de pedeapsa neacordata in urma unei interventii asupra lui Codrin Chelaru.

*oficialii Erbiceniului le cer socoteala arbitrilor pentru un presupus penalty neacordat

Ruginoasa a fortat deschiderea scorului si a reusit acest lucru prin Marius Pintilii, care l-a lobat pe goalkeeperul advers printr-o “scarita” din interiorul careului.

*bucuria de la golul lui Pintilii

La scorul de 1-0, atacantul Teodor Ignea a irosit o ocazie imensa pentru Ruginoasa. Aparatorii Flacarei au evitat golul, degajand balonul care ajunsese pe linia portii.

Undeva dupa minutul 80, Vlad Mocanu a stabilit scorul final, 1-1. L-a intors in careu pe Cosmin Ungureanu si l-a executat pe Marius Dulcianu cu un sut pe jos, la coltul lung.

Flacara Erbiceni-Unirea Ruginoasa s-a terminat 1-1, rezultat care o avantajeaza pe vicecampioana Unirea Mircesti. Echipa antrenata de Adrian Iosub urca pe locul 1, avand un punct in fata Erbiceniului.

*unul dintre jucatorii Ruginoasei, extrem de nervos dupa fluierul final

CLASAMENTUL LIGII A 4-A, dupa 18 etape: Unirea Mircesti 41, Flacara Erbiceni 40, Moldova Cristesti 38, Unirea Ruginoasa 37…

FOTO si VIDEO: Stefan Pilat, Bogdan Cotovanu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<