Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 19: Unirea Ruginoasa-Unirea Scanteia (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.March 2019
Liga 4, Iasi – Etapa 19: Unirea Ruginoasa-Unirea Scanteia (duminica, 12:00)

Unirea Ruginosa se reface, duminica, 31 martie, in compania celei mai boeme echipe din fotbalul judetean iesean, Unirea Scanteia, dupa un derby extrem de solicitant la Erbiceni, disputat ieri si incheiat nedecis, scor 1-1.

Echipa antrenata de Costel Cerneutanu trebuie sa fie foarte atenta la adversar, orice pas gresit de acum incolo putand-o scoate aproape total din calculele pentru titlu.

Scanteia si Ruginoasa au remizat in prima parte a sezonului, scor 2-2.

Ne asteapta un meci deloc usor impotriva celor de la Scanteia, tinand cont de rezultatul din tur, unde abia ne formasem ca grup. Un colectiv deosebit, cu un staff foarte bun si cu niste baieti de caracter, care dau totul pentru echipa si pentru obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor. La momentul de fata exista o atmosfera buna si placuta in vestiarul Ruginoasei, ceea ce ne ofera incredere si motivatie pentru meciul de duminica contra Scanteii. Sper sa avem aceeasi atitudine precum cea de la meciul cu Erbiceni. Mi-a placut foarte mult modul in care am tratat respectivul joc, dominandu-ne adversarul pe parcursul celor 95 de minute. Am avut o prima repriza nemaipomenita contra vantului, in care am alergat, am pus piciorul si ne-am creat cateva ocazii de gol. Si o a doua repriza in care am reusit sa inscriem destul de repede, am avut un gol anulat si cateva ocazii clare din care puteam inscrie si schimba situatia jocului. Pe aceasta cale, tin sa le multumesc colegilor pentru atitudine si daruire si sper sa ramanem asa pana la sfarsitul campionatului, deoarece este unul lung si o sa fie multe surprize de pe urma carora trebuie sa profitam. Va multumesc si ne vedem, duminica, de la ora 12:00, la stadionul din Ruginoasa in numar cat mai mare. HAI, RUGINOASA!

Alexandru Ungureanu, mijlocas Unirea Ruginoasa

La ora publicarii avancronicii, CJA Iasi nu stabilise inca delegarile pentru acest joc.

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *