Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia ia la rand toate echipele de top din Seria I

0 Comments 📁 Liga 5 🕔29.March 2019
Bosia ia la rand toate echipele de top din Seria I

Campionatul Ligii a 5-a, Seria I se va relua la sfarsitul acestei saptamani, cu Vointa Bosia deplasandu-se la Tibanesti pentru intalnirea cu vicecampioana editiei precedente.

Echipa antrenata de Bogdan Ursu a debutat in 2019 cu o victorie rasunatoare impotriva liderului actual al clasamentului, Avantul Golaiesti, intr-un meci din cadrul primei etape a Cupei Romaniei. Apoi, a avansat in 16-imile competitiei, dupa 2-1 in deplasarea de la Bivolari.

Acum, in cadrul etapei a 12-a a Seriei I, Vointa se bate cu Fulgerul in primul joc de campionat programat in acest an. Tibanesti, cu doua infrangeri la activ, se afla pe locul 3, la 7 puncte de primul loc, dar si un meci mai putin disputat. Bosia, in schimb, ocupa pozitia a 8-a si isi propune un retur foarte bun, pregatitor pentru sezonul 2019-2020, cand se va ataca promovarea in Liga a 4-a, conform declaratiilor oferite de oficialii acestei formatii.

Etapa urmatoare, Vointa Bosia va avea o noua deplasare dificila, pe terenul unei pretendente la castigarea campionatului, AS Tutora. Adversar care se prezinta foarte bine si pe care am avut ocazia sa il urmaresc intr-un meci de pregatire contra celor de la Stejarul Dobrovat.

Dupa meciul tur, pierdut la limita, 1-0, pe final, mergem la Tibanesti pentru a ne lua revansa si pentru a a obține cea de-a treia victorie consecutiva! Ne asteapta un meci dificil, un teren nu tocmai in regula, dar baietii vor da totul pentru a obtine cele 3 puncte!

Bogdan Ursu, antrenor Vointa Bosia

FOTO: Mihai Onica; jucatorii Bosiei, intorcandu-se de la Bivolari

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *