Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Botosani – Etapa 16: Viitorul Albesti-Unirea Curtesti (duminica, 11:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.March 2019
Liga 4, Botosani – Etapa 16: Viitorul Albesti-Unirea Curtesti (duminica, 11:00)

Unirea Curtesti se deplaseaza, duminica, la Albesti pentru unul dintre cele mai dificile meciuri ale acestei primaveri. Viitorul din localitate, campioana in exercitiu, cu doua infrangeri la activ si un succes la limita obtinuta in tur pe terenul Curtestiului (1-0; gol inscris de Mihai Alexandru, in minutul 90), are patru puncte in fata principalei urmaritoare si este considerata principala favorita la castigarea titlului.

Intr-un interviu acordat duminicapetarla.ro, antrenorul Unirii Curtesti declara urmatoarele cu privire la acest joc:

La Albesti ne deplasam cu scopul de a ne lua revansa. Am pierdut in tur la limita, cu 1-0, la ultima faza de joc, dupa  90 de minute in care am controlat ostilitatile si am avut o oarecare doza de ghinion. A fost, cred, cel mai bun joc al nostru de la reinfiintarea echipei. Si totusi l-am pierdut. Baietii aveau lacrimi in ochi, eram prabusiti cu totii, asa ca ne dorim revansa, desi va fi foarte greu. Echipa din Albesti dispune de un lot foarte bun.

Tehnicianul Unirii, Radu Bogdan Tanasa, a pregatit derby-ul de duminica apeland la un nou meci amical pe care formatia sa l-a sustinut de aceasta data in fata unei alte echipe botosanene, din Liga a 5-a (Unirea Stauceni). Curtestiul a invins clar, 11-0, intr-un meci-test foarte util pentru moralul jucatorilor care au trecut cu greu de Sendriceni in runda precedenta. Au marcat: Alexandru Coteata (4), Madalin Hreniuc (4), Denis Pidvisischi (2) si Marian Abalasei.

Partida de la Albesti va fi oficiata la centru de Gabriel Tanasa, asistat la cele doua linii de Iulian Catalin Branza si Ionut Turcanu. Luca Valentin a fost desemnat observatorul intalnirii.

FOTO: Arhiva, amical Ozana Tg. Neamt-Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *