Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti pierde dramatic pe terenul liderului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.April 2019
Unirea Curtesti pierde dramatic pe terenul liderului

Egala liderului Viitorul Albesti pana in minutul 87, Unirea Curtesti a cedat si meciul retur de campionat programat in fata campioanei en-titre. In ciuda faptului ca oaspetii au deschis scorul, in minutul 12, prin Horicianu, punctele au ramas la Albesti, liderul Ligii a 4-a Botosani reusind sa intoarca soarta intalnirii spre final.

Mai intai, Galan a punctat pentru 1-1, in minutul 25. Cu putin timp inainte de ultimul fluier al arbitrului, Albestiul a marcat prin Letos, care a contribuit la rescrierea scenariului din tur, cand Unirea se inclina, 0-1, tot pe final, cu echipa clasata acum pe prima pozitie, la patru lungimi de ACS Inter Dorohoi.

Antrenorul Radu Bogdan Tanasa s-a declarat multumit de jocul baietilor sai, punand acest rezultat si pe seama faptului ca are pe mana multi copii cu potential, insa lipsiti de experienta, care vor creste intr-un mediu armonios si vor progresa:

Chiar daca am pierdut, tin sa ii felicit pe baieti pentru jocul de astazi. Am facut o partida foarte buna, onorand astfel titulatura de derby al etapei. Parca avem un blestem al finalurilor cu ei. In tur, ne-au batut la ultima faza, acum in ultimile minute, dar suntem pe drumul cel bun. Am progresat mult si am ajuns sa ne luptam de la egal la egal cu fortele campionatului. E imbucurator ca avem foarte multi jucatori tineri. Acum le lipseste experienta meciurilor mari, dar in viitor se va avea mult de furca cu noi. Am condus si am pus probleme campioanei in fieful ei, iar cu putina inspiratie scoteam un rezultat mare. Felicitam gazdele pentru victorie si le dorim succes pe mai departe. Noi suntem in grafic pentru atingerea obiectivelor, iar jocul nostru e multumitor. Se croieste o echipa extrem de puternica la Curtesti!

Unirea Curtesti a evoluat pentru prima oara in noul echipament furnizat de Install Computers in urmatoarea formula: Heghes, Pidvisischi, Gutu, Neculcea, Chiriac, Horicianu, Marchidan, Ganga, Plian (cpt.), Acujboaie, Tarnauceanu

Pe parcurs au mai intrat si Ababei, Abalasei, Baciu si Hreniuc

FOTO: ACS Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *