Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria I – Etapa 13: AS Tutora – Vointa Bosia

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.April 2019
Liga 5, Seria I – Etapa 13: AS Tutora – Vointa Bosia

Programul infernal al Vointei Bosia continua in acest weekend cu o deplasare pe terenul celei de-a doua clasate din Seria a 2-a, AS Tutora. Cu doar 9 goluri primite in cele 11 jocuri disputate pana acum, Tutora beneficiaza de cea mai buna defensiva. In aceiasi parametri se scalda si Tibanestiul inaintea etapei precedente, cand a intalnit Bosia. Cu toate acestea, Vointa a reusit totusi sa marcheze prin mijlocasul Gabriel Roibu.

Antrenorul oaspetilor, Bogdan Ursu reclama niste probleme de lot cu care se confrunta echipa pe care o conduce. Nu mai putin de trei jucatori importanti vor lipsi, printre care si marcatorul golului din corner de la meciul din Cupa Romaniei, de pe terenul Bivolariului – Vasile Teodorescu. Gabriel Harton si Alin Purice sunt ceilalti doi fotbalisti care nu vor face parte din lotul de “18” al Bosiei.

In ciuda celor trei absente importante, sunt convins ca inlocuitorii acestora vor intra bine si vor da tot in acest meci. Tutora este o echipa care practica un fotbal in viteza, avand la dispozitie jucatori tehnici. Din pacate pentru noi, nu am reusit sa o incurcam niciodata pana acum. Mergem in aceasta deplasare pentru a ne juca sansa!

Bogdan Ursu, antrenor Vointa Bosia

Etapa a 13-a a Ligii a 5-a, Seria 1 mai programeaza urmatoarele intalniri: Prutul Prisacani-Fulgerul Tibanesti, AS Star Iasi-Astra Raducaneni, Viitorul Ciortesti-Avantul Golaiesti si Vointa Voinesti-Stejarul Dobrovat.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *