Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul etapei a 20-a din judeteana ieseana: Letcani-Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.April 2019
Meciul etapei a 20-a din judeteana ieseana: Letcani-Ruginoasa

Victoria Letcani si Unirea Ruginoasa se intalnesc, duminica, de la ora 12:00, pe terenul de la Letcani, in cel mai atractiv meci al etapei a 20-a din Liga a 4-a, Iasi.

Pierderea atacantului Teodor Ignea, plecat la Ozana Targu Neamt, a fost acoperita prin aducerea lui Daniel Macovei, ultima data la CSM Roman, dar cu jocuri in picioare si pentru o alta formatie de Liga a 3-a, ieseana de aceasta data – CSM Pascani.

Intr-o interventie avuta in aceasta saptamana, antrenorul “alb-albastrilor”, Costel Cerneutanu a declarat ca ii asteapta in curand la echipa pe Florea si Cojocaru, alti doi fotbalisti legitimati la Ruginoasa, ce vor reveni acasa.

In tur, Ruginoasa a trecut la scor de campioana in exercitiu a Iasului, scor 4-1.

Jucam duminica, la Letcani, un meci foarte greu, mai ales ca, din retur, a revenit ca antrenor Florin Croitoru, iar acest lucru se cunoaste la echipa. E un antrenor foarte bun, cu o experienta vasta la acest nivel si, in concluzie, stie cum sa abordeze astfel de intalniri. Sincer, mi-e frica de acest joc, dar am incredere in baietii mei ca se vor prezenta bine. Ei sunt constienti ca pentru noi toate jocurile de acum inainte vor fi adevarate finale, Ruginoasa fiind obligata sa mearga snur.

Costel Cerneutanu, antrenor Unirea Ruginoasa

BRIGADA DE ARBITRI

Partida de la Letcani va fi arbitrata de o brigada condusa de presedintele CJA Iasi, Vlad Ciobanu, ajutat la cele doua linii de Adrian Vornicu si Bogdan Teodor Muche. Cornel Popa a fost desemnat observator.

Duminica, incepand de la ora 12:00, vom acoperi acest joc printr-un LIVESCORE realizat cu ajutorul fotoreporterului Stefan Pilat pe pagina de Facebook duminicapetarla.ro.

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *