Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Columna Roma-Unirea Curtesti, in campionatul de juniori “A1” din Botosani

0 Comments 📁 Juniori 🕔06.April 2019
AS Columna Roma-Unirea Curtesti, in campionatul de juniori “A1” din Botosani

Echipa de seniori a Unirii Curtesti va “sta” la sfarsitul acestei saptamani din cauza retragerii din campionat a Viitorului Blandesti, motiv pentru care oficialii Unirii au decis anuleze acest weekend liber prin programarea in devans a primului joc din returul campionatului de juniori A1.

Astfel, AS Columna Roma-ACS Unirea Curtesti se va disputa duminica, 7 aprilie, cu incepere de la ora 16:00, pe Stadionul Comunal Curtesti. Juniorii sunt condusi de pe margine de catre arbitrul de Liga a 3-a, Mihaita Noroc, care a declarat urmatoarele:

Trebuie sa continuam povestea frumoasa inceputa in toamna, cand am reusit numai victorii in turul campionatului. Avem un lot valoros cu care trebuie sa castigam campionatul. Pe langa primul titlu din istoria clubului, avem drept obiectiv si calificarea la Turneul Semifinal, cu alte cuvinte trebuie sa trecem de barajul din iunie. Baietii sunt pregatiti, nucleul echipei joaca in Liga a 4-a. Ne-am mai intarit fata de tur, dar acest lucru nu inseamna ca, doar prin prezenta in teren, vom fi invingatori. Columna Roma e o echipa incomoda. In tur au mai produs o surpriza invingand clar la FC Botosani. Asa ca trebuie sa fim concentrati si atenti la joc, pentru ca fotbalul e de multe ori imprevizibil.

Curtestiul conduce detasat clasamentul, cu un total de 15 puncte din tot atatea posibile, urmata fiind de CSS Dorohoi si AFC Botosani, ambele cu cate 3 victorii si 2 infrangeri la activ.

FOTO: Amical Ozana Targu Neamt-Unirea Curtesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *