Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa pierde clar cu Letcani si e OUT din lupta pentru titlu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔07.April 2019
Ruginoasa pierde clar cu Letcani si e OUT din lupta pentru titlu

Unirea Ruginoasa a fost invinsa la scor de neprezentare in deplasarea Letcani si a ramas implicata doar cu sanse matematice in lupta ce sa da, acum, intre Mircesti (44p), Erbiceni (44) si Cristesti (44) pentru castigarea campionatului.

*Unirea Mircesti, un meci mai putin disputat

Meciul din fieful campioanei en-titre a fost deblocat dintr-o lovitura libera, transformata in gol de catre George Onica, dupa o pasa primita de la un coechipier. Acesta avea sa fie si scorul primei reprize.

Ziua proasta a echipei vizitatoare s-a conturat si mai bine in partea secunda, cand Alexandru Tataru a izbutit o dubla, ingropand astfel sperantele Ruginoasei la obtinerea a minim un punct intr-un joc ce trebuia bifat cu victorie.

Al doilea si al treilea gol au venit in urma unor contre ale gazdelor, dupa ce jucatorii lui Costel Cerneutanu au pierdut nejustificat mingi in pozitii cheie.

Victoria Letcani-Unirea Ruginoasa poate reprezenta doar una dintre marile victorii pe care le obtine Letcaniul in etapele ramase de disputat din actualul sezon. Pe terenul fostei campioane urmeaza sa vina Flacara Erbiceni si Unirea Mircesti, doua dintre primele trei clasate.

FOTO: Stefan Pilat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *