Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Infrangere in circumstante atenuante a Bosiei pe terenul Tutorei

0 Comments 📁 Liga 5 🕔08.April 2019
Infrangere in circumstante atenuante a Bosiei pe terenul Tutorei

Vointa Bosia a suferit, ieri, a doua infrangere consecutiva de la reluarea campionatului Ligii a 5-a, Seria 1. Echipa lui Bogdan Ursu a pierdut cu 2-5 pe terenul celei de-a doua clasate, AS Tutora, la capatul unui meci in care absentele, plus cele doua accidentari survenite in prima repriza si alte doua lovituri de pedeapsa i-au pus capac Vointei, calificata in etapa a treia a Cupei Romaniei in urma unor victorii entuziasmante.

Tutora a intrat cu un avantaj consistent la pauza, 3-0, in conditiile in care echipa vizitatoare nu a reusit sa profite de o lovitura de pedeapsa dictata de catre centralul Rares Darabana la scorul de 1-0.

Apoi, la 3-1, Vointa a mai irosit inca un 11 metri. Colac peste pupaza, oaspetii au evoluat si in superioritate numerica timp de mai bine de 30 de minute.

Tiberius Hlibocianu si Claudiu Buhus au marcat pentru Bosia, formatie care va primi, duminica, vizita Prutului Prisacani.

Asa cum ne-am asteptat, am intalnit un adversar motivat, care a dat totul pentru aceasta victorie. Consider ca puteam obtine mult mai mult din acest joc, luand in calcul loviturile de pedeapsa ratate si omul in plus pe care l-am avut. Din nefericire, absenta unor jucatori ne-a costat. Am improvizat pe unde am putut, insa schimbarile fortate pe care a trebuit sa le fac in primele 25 de minute mi-a dat toate calculele peste cap. Felicitam echipa gazda pentru victorie si brigada de arbitri, care primeste si din partea noastra nota 9! Cinste si spectatorilor prezenti la stadion, care si-au sustinut favoritii de la inceput pana la final intr-un mod civilizat!

Bogdan Ursu, antrenor Vointa Bosia

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Rares Darabana; arbitri asistenti: Razvan Sfredel, Sabin Nechifor. Observator: Liviu Suceveanu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *