Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria l – Etapa a 14-a: Vointa Bosia-Prutul Prisacani (duminica, 11:00)

0 Comments 📁 Liga 5 🕔11.April 2019
Liga 5, Seria l – Etapa a 14-a: Vointa Bosia-Prutul Prisacani (duminica, 11:00)

Vointa Bosia cauta sa treaca peste cele doua infrangeri suferite la rand in fata unor echipe fruntase ale Seriei 1 (Fulgerul Tibanesti 1-3 si AS Tutora 2-5), duminica, pe teren propriu, in compania Prutului Prisacani, ocupanta locului 4. In tur, Prisacaniul s-a impus fara probleme, scor 4-1.

Absentele reclamate de gazdele acestei dispute nu mai sunt de actualitate, in formatia condusa de catre Bogdan Ursu urmand sa revina dupa accidentari Vasile Teodorescu si Andrei Corduneanu. Situatia jucatorului Gabriel Harton ramane una incerta pana la ora disputarii acestei confruntari.

In schimb, Bosia nu poate conta aici pe Cosmin Toneanu, care s-a accidentat in prima repriza a meciului pierdut cu AS Tutora.

Antrenorul Vointei priveste cu mult optimism acest duel, gandindu-se in acelasi timp si la ziua de miercuri, atunci cand, tot la Bosia, se va prezenta o formatie de Liga a 4-a, CS Ciurea, pentru meciul din cadrul etapei a 3-a a Cupei Romaniei. Competitie in care Bosiei i-a mers destul de bine, dupa ce a eliminat-o pe semifinalista de anul trecut, Avantul Golaiesti (foto articol), ca mai apoi sa se impuna si pe terenul unui adversar din Seria a II-a, Vointa Bivolari.

Etapa a 14-a a campionatului Ligii a 5-a, Seria I mai programeaza urmatoarele intalniri: AS Tutora-Stejarul Dobrovat, Viitorul Ciortesti-Vointa Voinesti, Astra Raducaneni-Avantul Golaiesti si Fulgerul Tibanesti-AS Star Iasi.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *