Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa-Ciurea marcheaza revenirea lui “Florică” in fotbalul judetean iesean

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.April 2019
Ruginoasa-Ciurea marcheaza revenirea lui “Florică” in fotbalul judetean iesean

Unirea Ruginoasa incearca sa isi revina dupa infrangerea usturatoare de la Letcani, duminica, 14 aprilie, pe teren propriu, in compania lui CS Ciurea. In tur, alb-albastrii s-au impus cu 3-0, intr-un meci mai echilibrat decat o arata scorul.

Odata cu ratarea principalului obiectiv (*Ruginoasa ramane angajata cu sanse minime in lupta la titlu), echipei antrenate de Costel Cerneutanu nu ii mai ramane decat sa practice un fotbal bun pana la sfarsitul sezonului, in special acasa, acolo unde tribunele au fost luate cu asalt negresit, duminica, de duminica, de catre sustinatorii Unirii.

In acest sens, semnalam si revenirea in tara a mijlocasului Stefan Florea, care va face parte din lotul de “18” pe care il va avea la dispozitie Cerneutanu duminica. “Florica” un jucator spectaculos, asteptat sa incante din nou publicul din Ruginoasa. Extrem de apreciat in randul suporterilor echipei gazda, Florea a declarat urmatoarele inaintea jocului cu CS Ciurea:

Duminica, din nou pe teren, dupa o perioada mai lunga in care am lipsit. Jucam impotriva lui Ciurea, care nu este o echipa rea, din cate am putut vedea pana acum. Sunt bucuros ca ma intorc acasa, in primul rand langa familie si apoi pentru fotbalul de duminica. Sper sa fiu primit cu bine de suporterii acestei echipe minunate. Pentru noi, sansele la titlu sunt extrem de reduse, insa asta nu inseamna ca nu ne vom bate pana la capat pentru cupa si campionat. Sper sa intru cu Ciurea si sa reincep cu dreptul sezonul. Rog pe aceasta cale suporterii sa vina la meci, sa ne sustina asa cum trebuie, si nu in alte feluri. Hai, Unirea!

Cupa Romaniei ramane, iarasi, un trofeu pe care Unirea Ruginoasa il poate ataca. Aventura in cea de-a doua competitie judeteana incepe, miercuri, 17 aprilie, pe terenul lui AS Todiresti (Liga 5, Seria 3 – locul 3).

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *