Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Duel strans pentru locul 3 intre Rapid Ungureni si Unirea Curtesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.April 2019
Duel strans pentru locul 3 intre Rapid Ungureni si Unirea Curtesti

Etapa a 18-a a campionatului Ligii a 4-a Botosani programeaza un meci deosebit de interesant intre doua dintre echipele care se bat cu sanse mari pentru ocuparea pozitiei a treia in clasament. Unirea Curtesti (30p) merge la Ungureni pentru duelul cu Rapid, pentru a confirma forma buna in care se afla in partea a doua a sezonului.

In tur, Unirea Curtesti a trecut la limita de Rapid Ungureni, scor 3-2 (2-1).

Intalnim o echipa foarte buna. Rapid are in componenta jucatori de calitate si cu o experienta importanta la acest nivel. In plus de asta, la Ungureni a fost intotdeauna greu sa te intorci cu puncte. Meciul de duminica reprezinta in acelasi timp si o disputa directa pentru ultimul loc de pe podium. Saptamana trecuta, am “stat”, iar acest lucru s-ar putea sa ne coste, neavand acelasi ritm de joc. Cu toate acestea, detinem cateva atuuri pe care, daca vom sti sa le folosim la momentul oportun, vom iesi invingatori de pe teren. Un alt fapt imbucurator este acela ca, momentan, nu ma confrunt cu probleme de lot!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor ACS Unirea Curtesti

Cel mai important meci al etapei a 18-a a fost dat pe mana unei brigazi de Liga a 3-a formata din Dorin Baltuta, Nicoleta Grigoriu si Radu Cretu. Observator din partea AJF Botosani a fost delegat domnul Valentin Luca.

Tot in aceasta runda mai au loc urmatoarele confruntari: AS Unirea Saveni-Vointa Sendriceni, Viitorul Albesti-Flacara Vaculesti, Flacara Flamanzi-TransDor Tudora, Europa Hiliseu-AS 2000 Bucecea si AS Prosport Vf. Campului-AS Sportivul Trusesti. ACS Inter Dorohoi sta, in urma retragerii echipei Viitorul Blandesti.

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *