Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti castiga la Ungureni si spera la locul 2

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.April 2019
Unirea Curtesti castiga la Ungureni si spera la locul 2

Unirea Curtesti a reusit sa o invinga in deplasare, scor 3-2, pe Rapid Ungureni, intr-un joc extrem de important ce se da pentru ocuparea unui loc pe podiumul Ligii a 4-a, Botosani. Coteata (15′) si Plian (32′) le-au oferit un avantaj consistent oaspetilor, care aveau sa fie egalati pe finalul primei reprize, intr-un interval scurt de timp – Florin Palalaie (38′) si Lulu Tarnauceanu (43′; video).

Derbiul rundei a 18-a a fost decis de executia fantastica a lui Madalin Hreniuc, golgeter in campionatul de juniori “A1”. Sut de la aproximativ 18 m, prin care a catapultat mingea in vinclul portii adverse.

Cele 3 puncte obtinute, ieri, de Curtesti o distanteaza pe Unirea la patru lungimi fata de principalele urmaritoare, Rapid Ungureni si TransDor Tudora, mentinand deschisa lupta pentru pozitia secunda, in conditiile in care, in proportie de 99%, Viitorul Albesti isi va pastra titlul de campioana castigat in sezonul precedent.

Am obtinut o victorie frumoasa, muncita, pe fondul unui joc bun al Unirii Curtesti si, in acelasi timp, pe un teren pe care se castiga foarte greu. Singurul moment de slabiciune aratat de echipa mea a fost pe finalul primei reprize, cand ne-am vazut egalati dupa ce am condus cu 2-0. Chiar si in aceste conditii, consider ca am gestionat bine momentul si am reusit sa ne impunem gratie unei frumoase executii din partea lui “Meme”. Un pusti de 2001, despre care veti mai auzi in viitor. Cu acest succes, ne-am calificat in lupta pentru locul secund. Daca vom gestiona bine finalul de sezon, cred ca putem obtine o performanta fantastica pentru clubul nostru!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti: Seliman, Pidvisischi (Baciu), Gutu, Neculcea, Tivlica (Chiriac ), Horicianu, Tarnauceanu (Abalasei), Ganga, Plian (cpt), Acujboaie, Coteata (Hreniuc)

Rezerve neutilizate: Heghes, Ababei.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Dorin Baltuta; arbitri asistenti: Nicoleta Grigoriu, Radu Cretu. Observator: Valentin Luca.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *