Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Derbi la Erbiceni intre primele doua clasate, Unirea Mircesti si Flacara din localitate

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.April 2019
Derbi la Erbiceni intre primele doua clasate, Unirea Mircesti si Flacara din localitate

Etapa a 22-a a Ligii a 4-a, Iasi programeaza, duminica, 21 aprilie, pe terenul din Erbiceni, o ciocnire extrem de interesanta intre primele doua clasate, Unirea Mircesti si Flacara Erbiceni, care ne poate oferi cateva raspunsuri asupra modului in care vor evolua de acum incolo lucrurile la varful ierarhiei.

Dupa 21 de etape scurse din sezonul 2018/19, Unirea Mircesti si Flacara Erbiceni conduc clasamentul, avand un total de 47 de puncte si fiind urmate de Moldova Cristesti (44). Atat Mircestiul, cat si Moldova, au un meci mai putin disputat, cu mentiunea ca echipa lui Valeriu Amuhaia urmeaza sa le intalneasca, acasa, pe ambele adversare.

Flacara Erbiceni a trecut pe langa o victorie mare in tur, cand a fost egalata, 3-3, dupa ce a avut avantaj de doua goluri la Iugani. Nu este pentru prima data cand Erbiceniul a reusit sa ii puna bete in roate Mircestiului, de referinta fiind acel 2-1 inregistrat septembrie, 2017.

Va fi un meci greu, impotriva unei echipe cu experienta si cu jucatori foarte buni pentru nivelul intalnit in Liga a 4-a, chiar daca au slabit prin plecarea lui Gabi Cosa si a baietilor din Bacau. Noi, in schimb, suntem o echipa in formare, cu un lot schimbat in proportie de 80%, dar un lot valoros si numeros in acelasi timp, ceea ce imi permite sa am mai multe variante pentru anumite posturi. Pe aceasta cale, multumesc persoanelor din conducere pentru ca au facut tot posibilul sa primesc jucatorii pe care mi i-am dorit la echipa. Sper ca spectacolul sa fie cat mai placut pentru oamenii prezenti la teren, mai ales ca Mircesti nu a cunoscut gustul infrangerii, noi avand doar un insucces, iar la final cei mai buni sa castige. Am incredere deplina in baietii care fac parte din lotul Flacarei si sper ca, impreuna cu ei, vom demonstra ca parcursul nostru de pana acum se datoreaza valorii jucatorilor si a potentialului echipei. Imi pare rau ca in meciul de Cupa Romaniei am jucat doar 35-36 de minute, deoarece gazdele au parasit terenul de joc, in conditiile in care noi am folosit juniori in cea mai mare parte, nereusind sa sudam mai bine legaturile dintre jucatori. Impreuna suntem cei mai buni! Hai, Flacara!

Denis Cretu, antrenor Flacara Erbiceni

Jocul va fi arbitrat la centru de catre cel mai promitator tanar pe care il da Iasul la ora actuala, Gabriel Mihuleac, asistat la cele doua linii de catre fratii Hriscu, Daniel si Vladut. Observator de joc a fost delegat domnul Tiberiu Stefanescu, in timp ce “nea Bimbi” (Stefan Rotarascu) va superviza activitatea celor trei arbitri.

FOTO: Amical Flacara Erbiceni-Unirea Scanteia

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<