Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Botosani – Etapa 19: Unirea Curtesti-AS Flacara 1907 Flamanzi

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.April 2019
Liga 4, Botosani – Etapa 19: Unirea Curtesti-AS Flacara 1907 Flamanzi

Duminica, 21 aprilie, incepand cu ora 11:00, pe Stadionul Comunal din Curtesti se va disputa meciul dintre Unirea Curtesti si Flacara 1907 Flamanzi, contand pentru etapa a 19-a a Ligii a 4-a Botosani.

Lucian Constantin Tarnauceanu (Unirea Curtesti) a cumulat patru cartonase galbene si este suspendat.

In tur, Curtestiul s-a impus fara drept de apel, 6-1. Cele doua grupari s-au intersectat si in Cupa Romaniei, pe 10 martie, ocazie cu care Unirea a obtinut biletele pentru urmatoarea faza a competitiei, invingand cu 3-1 la Flamanzi.

Ne dorim sa continuam forma buna in care ne aflam. Echipa e din ce in ce mai legata, odata cu parcurgerea etapelor de campionat. Am devenit o nuca tare a Ligii a 4-a Botosani si acest fapt ne bucura. Evoluam ape teren propriu si ne-am propus cu aceasta ocazie sa le oferim suporterilor un joc bun. Nu ne asteapta un meci usor, insa putem obtine cele 3 puncte. Sper ca baietii sa fie concentrati si sa isi faca treaba. S-au realizat lucruri deosebite pana acum la Curtesti, iar asteptarile incep sa creasca si ele!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Astazi, juniorii pregatiti de Mihaita Noroc dau piept, tot pe terenul din Curtesti, cu Ecologistul Botosani, intr-un meci din cadrul campionatului de juniori “A1” a judetului Botosani.

Este o partida foarte importanta pentru noi. Trebuie sa o tratam cu incredere si sa demonstram ca nu suntem intamplator pe primul loc. Trebuie sa aratam si sa avem atitudine de echipa, nu de jucatori individualisti. Fotbalul e joc de echipa, iar daca il joci de unul singur, vei avea numai de pierdut!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Ciprian Iovu; arbitri asistenti: Sabin Obreja, Radu Cretu. Observator: Valentin Istina

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<