Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni ramane neinvinsa sub comanda lui Denis Cretu. 1-1 cu principala favorita la titlu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2019
Flacara Erbiceni ramane neinvinsa sub comanda lui Denis Cretu. 1-1 cu principala favorita la titlu

Flacara Erbiceni a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul Ligii a 4-a Iasi, Unirea Mircesti, si isi joaca in continuare cartea pentru a obtine cea mai mare performanta din istoria clubului. Partida de la Erbiceni a fost una extrem de echilibrata, cu multe intrari la limita (si peste limita) si un gol de pus in rama al Mircestiului. Autor, fundasul Razvan Rusu.

Erbiceniul a impresionat prin determinare si atitudine, evoluand cu mult curaj chiar si dupa eliminarea inchizatorului Mihai Asofiei (77′). Asofiei s-a accidentat si, dat fiind faptul ca se epuizasera schimbarile, a ramas pe teren si a avut o intrare intarziata asupra lui Sasu, care i-a adus al doilea cartonas galben.

Undeva spre prelungirile intalnirii, Vlad Mocanu, nu a mai putut continua si a parasit terenul lasandu-si echipa in 9 oameni.

Meciul a debutat cu o ocazie importanta a fundasului lateral Paul Sufaru. In urma unei lovituri libere de pe partea stanga, acesta a trimis cu capul alaturi dintr-o pozitie foarte buna de a inscrie.

Mircestiul n-a stat la cutie si a raspuns prin bara lui Adrian Sasu.

Scorul a fost deschis undeva pe la mijlocul reprizei a doua, cand Vlad Mocanu a fost angajat la 25-30 m de poarta adversa, a preluat (oaspetii au sustinut faptul ca acesta s-ar fi ajutat de maini) si l-a invins pe Cosmin Barladeanu pentru 1-0.

Apoi, terenul a inceput usor-usor balanseze spre poarta lui Sandu Sirbu, salvat de un coechipier, care a respins de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Dragos Dragota.

S-a facut 1-1, in minutul 77, dupa ce Razvan Rusu a marcat cu un sut superb din afara careului.

Plusul de experienta al oaspetilor a contat enorm in final, cand am avut parte si de doua faze litigioase. Mai intai, Codrut Carja a solicitat lovitura de pedeapsa pentru un presupus fault comis de aparatorul Ionut Besleaga, iar in minutul 88, capitanul Erbiceniului, Codrin Chelaru, a cazut in careul advers, impins fiind de un adversar. Aproape de faza, centralul Gabriel Mihuleac a considerat ca jucatorul Flacarei a cedat mult prea usor si a lasat jocul sa continue.

De asemenea, in finalul primului act, Catalin Scrab (Unirea Mircesti) a reclamat un cot primit in figura, solicitand eliminarea unui jucator advers, la capatul unei faze in care Mihuleac a aratat doar “galben”.

Gazdele puteau da lovitura de gratie, insa executia decarului, din 6 metri, a lasat de dorit si Flacara Erbiceni-Unirea Mircesti s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Moldova Cristesti s-a ales cu 3 puncte, ieri, iar clasamentul se prezinta astfel dupa 22 de etape consumate din actualul sezon: 1. Unirea Mircesti 48p, 2. Flacara Erbiceni 48, 3. Moldova Cristesti 47, 4. Unirea Ruginoasa 46.

*Mircesti si Cristesti au un joc mai putin disputat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<