Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorii pe linie pentru ACS Unirea Curtesti in weekend

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2019
Victorii pe linie pentru ACS Unirea Curtesti in weekend

Unirea Curtesti a reusit sa obtina maximum de puncte din cele doua partide disputate in weekend, dupa 8-0 cu AS Ecologistul Botosani, in cadrul campionatului de juniori “A1” si 7-1 cu Flacara Flamanzi, in campionatul Ligii a 4-a Botosani.

La juniori, golurile au fost impartite intre Madalin Hreniuc, autor a 5 reusite, si Alexandru Coteata.

Partida din cadrul Ligii a 4-a, Botosani s-a disputat, de asemenea, intr-o singura directie, la acest festival de goluri contribuind, pe rand, Ciprian Horincianu (2), Alexandru Coteata (2), Alexandru Plian (2) si Madalin Hreniuc.

De la gazde s-au remarcat Ciprian Horicianu, un transfer reusit cu evolutii incantatoare, si Alex Plian, capitan de nadejde, marcator si excelent coordonator de echipa.

Lupta pentru locul secund ramane in continuare deschisa, Curtesti aflandu-se la trei lungimi distanta de ACS Inter Dorohoi.

Am realizat un joc foarte bun astazi si sunt mandru de evolutia baietilor. Partida a fost incantatoare si ma bucur ca acest joc cu multe goluri a avut loc in fata propriilor suporteri. Echipa arata din ce in ce mai bine si suntem acoperiti in toate compartimentele. Avem numerosi tineri care incep sa se evidentieze si care sunt deja o constanta in Liga 4. Cele doua echipe ale noastre au reusit in doua zile sa dea 15 goluri, ceea ce este de-a dreptul incantator. Totusi, aceste rezultate nu sunt intamplatoare. Sunt rodul muncii si seriozitatii cu care Curtestiul incepe sa se evidentieze!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti: Seliman (Heghes), Pidvisischi, Baciu (Chiriac), Gutu, Tivlica , Horicianu, Marchidan (Abalasei), Ganga, Plian (cpt), Acujboaie, Coteata (Hreniuc)

Antrenor: Tanasa Radu Bogdan

Au arbitrat Iovu Ciprian (centru), Obreja Sabin si Cretu Radu (arbitri asistenti).

FOTO: Constantin Agafitei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<