Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Iasi – Etapa 16: Vointa Bosia-Avantul Golaiesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔24.April 2019
Liga 5, Iasi – Etapa 16: Vointa Bosia-Avantul Golaiesti

Sambata, 27 aprilie, de la ora 12:00, stadionul din Bosia va gazdui al doilea duel al primaverii dintre Vointa din localitate si vecinii de la Avantul Golaiesti. Meci din cadrul etapei a 16-a a Seriei I a Ligii a 5-a, care programeaza si urmatoarele jocuri: Viitorul Ciortesti-AS Tutora, Astra Raducaneni-Stejarul Dobrovat si Fulgerul Tibanesti-Vointa Voinesti.

Pe data de 17 martie, cele doua grupari se intalneau in prima etapa a Cupei Romaniei, castig de cauza avand gazdele, care au evitat loteria loviturilor de departajare printr-un gol marcat de Cosmin Toneanu in minutul 118. Bosia-Golaiesti 1-1, 2-1 d.p. a reprezentat totodata si cea mai mare surpriza a primei etape a Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi.

In meciul tur, Golaiestiul a ingropat Bosia, scor 7-0, insa ranile recent produse de Vointa nu vor fi date asa usor uitarii de catre echipa cu cel mai puternic atac dintre toate cele patru campionate judetene (93 goluri in 15 meciuri!).

Ne asteapta un nou meci de foc contra vecinilor de la Golaiesti. Ramane de vazut daca dorinta si ambitia noastra vor fi mai puternice decat dorinta lor de a-si lua revansa pentru ceea ce s-a intamplat in Cupa Romaniei. Desi nu voi avea intreg lotul de jucatori la dispozitie, cativa lipsind din motive medicale, in timp ce unii nu sunt siguri ca vor putea ajunge, speram sa le putem tine piept. Cu siguranta nici ei nu vor veni cu trupa completa, insa acest lucru nu poate fi privit ca o scuza. Fie ca echipa cea mai buna sa castige!

Bogdan Ursu, antrenor Vointa Bosia

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<