Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prosport Vf. Campului-Unirea Curtesti, in etapa a 20-a a Ligii a 4-a Botosani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.April 2019
Prosport Vf. Campului-Unirea Curtesti, in etapa a 20-a a Ligii a 4-a Botosani

Etapa de Paste a campionatului Ligii a 4-a Botosani se disputa in devans, nu mai putin de trei intalniri (Viitorul Albesti-Unirea Saveni, Flacara Flamanzi-Inter Dorohoi, Europa Hiliseu-TransDor Tudora) fiind programate astazi, 26 aprilie, in timp ce alte trei jocuri (Rapid Ungureani-Flacara Vaculesti, AS 2000 Bucecea-Sportivul Trusesti si Prosport Vf Campului-Unirea Curtesti) vor avea loc o zi mai tarziu.

AS Proport Vf. Campului- ACS Unirea Curtesti le pune fata in fata pe ocupanta locului 8 cu cea aflata pe pozitia treia, angrenata in lupta pentru locul 2.  Exceptandu-le pe Europa Hiliseu (69) si Flacara Flamanzi (62), gazdele au cea mai permeabila defensiva, incasand un total de 55 de goluri in cele 18 meciuri bifate pana acum.

Curtestiul poseda al treilea atac din campionat – 50 de goluri. Pe aceeasi pozitie se afla si in topul defensivelor, cu 23 de goluri incasate.

In tur, Prosport Vf Campului s-a impus cu 3-2, dupa ce scorul era egal, 1-1, la pauza dintre reprize.

Am realizat meciuri bune in ultima perioada si sper sa continuam in acelasi ritm. Deplasarea de la Vf. Campului nu se anunta una usoara, in ciuda faptului ca adversarii nostri traverseaza o perioada cu probleme. A venit caldura, suntem in pragul Sarbatorilor Pascale, dar acestea nu sunt scuze si trebuie sa ne mobilizam si sa scoatem un rezultat bun acolo. Fotbalul isi continua povestea indiferent de vreme si sarbatori, asa ca nu avem decat sa il onoram!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Gabriel Tanasa (centru), Ciprian Alexandru si Andrei Sandu (arbitri asistenti) formeaza brigada delegata sa oficieze aceasta intalnire. Constantin Noroc va superviza de pe margine activitatea celor trei.

FOTO: Constantin Agafitei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<