Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Curtestiul se impune la Varfu Campului prin golurile lui Coteata si Tarnauceanu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.April 2019
Curtestiul se impune la Varfu Campului prin golurile lui Coteata si Tarnauceanu

Unirea Curtesti a plecat victorioasa de la Varfu Campului, scor 0-2, dupa un meci la finalul caruia antrenorul Radu Bogdan Tanasa s-a declarat multumit de evolutia baietilor sai, cu atat mai mult cu cat a inclus in lot mai multi juniori “U19” alaturi de care isi propune sa obtina performante frumoase in vara acestui an.

Golurile echipei vizitatoare au purtat semnatura lui Alexandru Coteata si Lucian Tarnauceanu.

Ma bucur ca am reusit sa castigam astazi, continuand astfel seria jocurilor bune. E dificil de jucat cu gandul la sarbatori, dar ne-am mobilizat si am reusit sa ne adjudecam cele trei puncte. Am jucat astazi cu mai multi juniori in echipa, in perspectiva confruntarilor decisive de la A1 care urmeaza. Per ansamblu, a fost foarte bine. Ii felicit pe baieti si le dorim tuturor celor implicati, dar si sustinatorilor nostri, sa aiba parte de Sarbatori Pascale cat mai fericite!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

ACS Unirea Curtesti: Seliman (Heghes), Pidvisischi, Baciu, Gugoasa, Tivlica (Luca), Horicianu, Tarnauceanu (Abalasei), Ganga, Plian (cpt), Acujboaie, Coteata (Hreniuc)

Partida disputata la Vf Campului a fost arbitrata de o brigada formata din Gabriel Tanasa (centru), ajutat la cele doua linii de Ciprian Alexandru si Andrei Sandu. Constantin Noroc a fost delegat ca observator.

Etapa urmatoare, Unirea Curtesti primeste vizita uneia dintre codasele Ligii a 4-a Botosani, CS Europa Hiliseu.

FOTO: Constantin Agafitei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<