Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Botosani – Etapa 21: Unirea Curtesti – CS Europa Hiliseu

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.May 2019
Liga 4, Botosani – Etapa 21:  Unirea Curtesti – CS Europa Hiliseu

ACS Unirea Curtesti (loc 3, 39p) primeste, duminica, 5 mai, vizita uneia dintre codasele clasamentului Ligii a 4-a Botosani, CS Europa Hiliseu (11, 16p). Partida se va desfasura pe Stadionul Comunal din Curtesti, cu incepere de la ora 11:00.

In tur, Curtestiul s-a impus cu 4-1 (3-0), gratie golurilor inscrise de Andrei Ursu, Robert Gabriel Ababei, Andrei Nicusor Merticariu si Lucian Ringhilescu.

Europa Hiliseu este echipa cu cea mai slaba defensiva, avand o medie de aproape 4 goluri primite per meci (72 goluri in 19 etape). Ierarhia la varf a fost de neclintit in ultimele etape, iar acest lucru probabil ca nu se va schimba dupa un weekend in care ocupanta locului secund, ACS Inter Dorohoi (42p), are meci “acasa” cu AS Prosport Varfu Campului (8, 23p).

Suntem intr-un moment bun al sezonului, avand la activ o serie de jocuri foarte reusite. Ne-am obisnuit suporterii cu evolutii bune si sper sa continuam pe aceasta linie. Echipa arata foarte bine, cu o simbioza buna intre jucatorii tineri si cei mai experimentati. Totusi, trebuie sa fim foarte atenti, maine, deoarece meciul nu este castigat dinainte!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

ACS Unirea Curtesti-CS Europa Hiliseu va fi condus la centru de Sorin Ailenei, incadrat de asistentii Ciprian Alexandru si Ionut Chelarescu. Din partea AJF Botosani a fost delegat domnul Ilie Andrici, pentru a superviza activitatea celor trei.

PROGRAMUL COMPLET AL RUNDEI

Vointa Sendriceni – Rapid Ungureni
Flacara Vaculesti – Flacara 1907 Flamanzi
ACS Inter Dorohoi – AS Prosport Varfu Campului
ACS Unirea Curtesti – CS Europa Hiliseu
ACS TransDor Tudora – AS 2000 Bucecea
AS Unirea Saveni – AS Sportivul Trusesti
Viitorul Albesti sta

FOTO: Constantin Agafitei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<