Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci de “10” la Curtesti. Unirea a dat, dar a si luat, in meciul cu ultima clasata

0 Comments 📁 Liga 4 🕔06.May 2019
Meci de “10” la Curtesti. Unirea a dat, dar a si luat, in meciul cu ultima clasata

Unirea Curtesti nu a avut emotii in fata Europei Hiliseu, trecand cu 6-4 de un adversar care reusise la un moment dat sa se dezmeticeasca, dupa ce gazdele se distantasera la 5 goluri. Scorul final a fost conturat ca urmare a unor momente de black-out ale gazdelor, care au incasat nu mai putin de trei goluri intr-un interval scurt de timp.

Marian Abalasei, autor al unui hat-trick, si-a trecut in cont primele reusite in campionatul Ligii a 4-a Botosani. La acest succes de pe teren propriu au mai contribuit decisiv Lucian Tarnauceanu, Alexandru Plian si Madalin Hreniuc.

Astazi am asistat la un meci ciudat. Am avut 60 de minute foarte bune, in care am controlat autoritar partida. Ne-am distantat ulterior la 6-1, dupa ce am condus cu 4-0 la pauza. A urmat o cadere inexplicabila si am primit trei goluri in decurs de cateva minute, dar una peste alta a fost un meci spectaculos, cu o puzderie de reusite. Ma bucur pentru victorie si pentru juniorul Marian Abalasei, care a marcat azi de trei ori, acestea fiind totodata primele sale goluri in Liga a 4-a. Il felicit pe el personal, cat si pe ceilalti jucatori. Vom trage invatamintele cuvenite!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti a evoluat in urmatoarea formula: Seliman (Heghes), Pidvisischi, Baciu, Neculcea, Tivlica, Horicianu, Tarnauceanu, Abalasei, Ganga, Plian(cpt) si Coteata (Hreniuc)

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sorin Ailenei; arbitri asistenti: Ionut Chelarescu, Andrei Sandu. Observator: Ilie Andrici.

FOTO: Constantin Agafitei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<