Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Targu Frumos – Moldova Cristesti, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔07.May 2019
Viitorul Targu Frumos – Moldova Cristesti, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

AJF Iasi a stabilit, astazi, meciurile din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi. Astfel, detinatoarea trofeului, Unirea Mircesti (foto articol), debuteaza in actuala editie cu o deplasare aparent facila pe terenul echipei clasate pe locul 10 in campionatul Ligii a 4-a, Unirea Scanteia, in timp ce Unirea Ruginoasa se va deplasa la Baltati pentru a forta intrarea in penultimul act al competitiei.

PROGRAMUL COMPLET

Unirea Scanteia – Unirea Mircesti
Gloria Baltati – Unirea Ruginoasa
AS Poly 2014 Iasi – Flacara Erbiceni
Viitorul Targu Frumos – Moldova Cristesti

Meciurile se disputa intr-o singura mansa, pe data de 29 mai, ora 18:00, pe terenul formatiei care nu a fost considerata cap de serie.

Finala este programata pe 12 iunie, in cazul in care finalistele nu sunt implicate in “dubla” contand pentru barajul de promovare in Liga a 3-a. Locatia se va stabili ulterior.

La aceasta data, Moldova Cristesti continua sa fie singura echipa cu sanse la titlu care detine si Certificat de Identitate Sportiva, document fara de care viitoarea campioana a Ligii a 4-a Iasi nu se va putea prezenta la barajul cu campioana Vasluiului, de la mijlocul lunii iunie. Asa cum s-a intamplat anul trecut cu Victoria Letcani.

10 iunie este data limita la care AJF Iasi va omologa clasamentul final al Ligii a 4-a si trebuie sa faca dovada respectivului act.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<