Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Vaculesti-Unirea Curtesti, in “sferturile” Cupei Romaniei (BOTOSANI)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔08.May 2019
Flacara Vaculesti-Unirea Curtesti, in “sferturile” Cupei Romaniei (BOTOSANI)

AJF Botosani a stabilit recent programul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Unirea Curtesti va da piept in acest stadiu al competitiei cu un adversar in fata caruia nu a intampinat probleme in 2018/19, castigand tur-retur, 4-2 si 4-0, “dubla” contand pentru principala competitie judeteana. Flacara Vaculesti ocupa pozitia a 10-a in clasamentul la zi al Ligii a 4-a Botosani, in timp ce Curtestiul se afla pe 3, ochind de cateva etape pozitia ocupata de ACS Inter Darabani (locul 2, 3 puncte avans).

Independentul Darabani este singura echipa de Liga a 5-a (Seria Nord) a reusit sa se strecoare in “sferturi”, dupa 3-0 cu AS Prosport Varfu Campului.

Flacara Vaculesti-Unirea Curtesti se va disputa intr-o singura mansa, miercuri, 15 mai, cu incepere de la ora 18:00.

Pana acum, cea mai notabila partida a Curtestiului a fost o disputa cu fosta divizionara C – Metalul Botosani, care s-a deplasat la Curtesti din postura de retrogradata in anul 1988 si avea sa se impuna cu un 3-0 la “masa verde”, fortat in partea a doua a intalnirii prin invocarea lipsei asistentei sanitare.

Inca din startul sezonului ne-am propus sa facem o figura frumoasa in aceasta competitie. Obiectivul nostru principal este disputarea finalei si speram sa realizam acest lucru. Avem o sete uriasa de performanta. Echipa arata tot mai bine, iar rezultatele sunt imbucuratoare la mai toate nivelurile. La Curtesti se fac lucruri serioase, iar rezultatele incep sa se vada. Avem vesti imbucuratoare si cu infrastructura. Constructia stadionului si a salii de sport sunt deja adjudecate, lucrarile urmand sa demareze in cel mai scurt timp. Cu aceste doua componente, care momentan ne lipsesc, vom fi cu adevarat o forta si vom incepe in curand ascensiunea spre competitiile nationale. De ce nu!? Suntem o comuna cu potential fantastic si asta se va vedea. Revenind la prezenta noastra in Cupa, chiar daca am avut ceva sansa la tragerea la sorti, pot spune ca ne asteapta un meci greu, Cupa fiind mereu o competitie a surprizelor. Speram ca editia aceasta noi sa fim surpriza placuta, desi analizand rezultatele din ultimul sezon putem spune ca Unirea Curtesti nu mai reprezinta o surpriza, este deja o certitudine!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

PROGRAMUL COMPLET AL SFERTURILOR DE FINALA

Flacara Vaculesti – Unirea Curtesti
Independentul Darabani – Viitorul Albesti
Inter Dorohoi – Sportivul Trusesti
AS 2000 Bucecea – TransDor Tudora

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<