Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria I – Etapa 18: Vointa Bosia-Stejarul Dobrovat

0 Comments 📁 Liga 5 🕔10.May 2019
Liga 5, Seria I – Etapa 18: Vointa Bosia-Stejarul Dobrovat

Vointa Bosia (locul 6, 21p) si Stejarul Dobrovat (locul 5, 22p) se intalnesc, duminica, 12 mai, de la ora 11:00, pe terenul din Bosia, intr-un meci contand pentru etapa a 18-a a Ligii a 5-a Iasi, Seria I. Doua echipe care si-au anuntat intentia de a ataca promovarea din vara, Bosia neavand joc programat la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce Dobrovatul a primit o corectie serioasa, 8-2, din partea Fulgerului Tibanesti.

In tur, Dobrovatul a avut castig de cauza, scor 2-1.

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Ne asteapta un nou test impotriva celor de la Dobrovat! Avem o revansa de luat fata de ceea ce s-a intamplat in tur. Sper ca vremea sa tina cu noi si spectatorii sa aiba parte de un meci frumos. Din fericire, in aceasta perioada a sezonului nu ne confruntam cu probleme majore de lot. Tinand cont totusi ca doi jucatori s-au transferat de la Bosia la Dobrovat, ma astept ca oaspetii sa fie pregatiti din punct de vedere tactic, pe baza informatiilor transmise de cei mentionati anterior. Asadar, un meci dificil din care speram sa iesim invingatori!

Bogdan Ursu, antrenor-jucator Vointa Bosia

Duminica ne asteapta o deplasare grea, unde intalnim un adversar bun, motivat de proprii suporteri si dornici de joc, tinand cont ca etapa trecuta au avut pauza. Dorinta noastra este la fel de mare, noi venind dupa doua meciuri pierdute la scor din cauza unor greseli individuale. Stiu ca si ei au o echipa aflata in formare si mizam pe proverbul “jocul greseala asteapta”. Sper sa avem parte de un fotbal placut ochiului si fie ca cel mai bun sa castige!

Alin Martinus, jucator/conducator Stejarul Dobrovat

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<