Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti devine campioana la juniori A1, dupa 10-2 cu FC Botosani

0 Comments 📁 Juniori 🕔10.May 2019
Unirea Curtesti devine campioana la juniori A1, dupa 10-2 cu FC Botosani

Unirea Curtesti s-a impus, astazi, in mod categoric, scor 10-2, pe terenul lui FC Botosani, asigurandu-si astfel matematic castigarea campionatului de juniori A1 al judetului Botosani. Echipa antrenata de Mihaita Noroc si-a demolat una dintre principalele contracandidate la capatul a doua reprize simetrice.

Fostul junior al lui FC Botosani, Alexandru Coteata, a punctat in patru randuri, urmat fiind de Madalin Hreniuc (3), Marian Abalasei (2) si Robert Avadanei (1).

Unirea Curtesti: Tara Tudor (Gontariu Iustin), Chiriac, Luca, Gugoasa, Miron (Paduraru), Avadanei (Toma), Vizitiu (Saramet), Abalasei, Dumitras (Ceornea), Coteata, Hreniuc.
Rezerve neutilizate: Guluta.
Antrenor: Mihaita Noroc.

Am realizat ceva frumos la Curtesti. O echipa care sa castige campionatul la pas, in conditiile in care se afla la doar a doua participare in competitiile de juniori! Ii felicit din suflet pe baieti, care sunt valorosi si formeaza un grup minunat. Pe langa bucuria primului titlu din istoria echipei, avem o mare responsabilitate, tinand cont de faptul ca vom reprezenta judetul Botosani in competitia nationala, acolo unde cu siguranta nu ne vom face de ras!

Mihaita Noroc, antrenor juniori Unirea Curtesti

Inca nu imi vine sa cred. Am plecat de nicaieri si, in trei ani de existenta, am obtinut un succes important. Am pus Curtestiul pe harta fotbalului local, iar acest lucru este minunat. Daca vom continua in aceeasi nota, sunt convins ca aceasta performanta nu va fi una singulara. Da, e minunat! Suntem campioni, avem o super-echipa, iar peste doua saptamani vom face o mare sarbatoare in momentul cand vom primi trofeul, tricourile si medaliile de campioni. Avem in fata barajul si sunt de parere ca putem mai mult decat atat. Il felicit pe Misu Noroc, un antrenor cu mare potential in care am mare incredere. Si, stati linistiti, ca e abia inceputul succeselor la Curtesti!

Radu Bogdan Tanasa, presedinte Unirea Curtesti

FOTO / Bogdan Zanfirescu (AJF Botosani)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<