Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Botosani – Etapa 22: AS 2000 Bucecea-Unirea Curtesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.May 2019
Liga 4, Botosani – Etapa 22: AS 2000 Bucecea-Unirea Curtesti

Unirea Curtesti (loc 3, 42p) nu are timp sa sarbatoreasca titlul castigat la juniori, programul echipei mari din ultima perioada fiind unul destul de aglomerat, cu nu mai putin de trei dueluri programate in urmatoarele 8 zile.

Duminica, 12 mai, Curtestiul se va deplasa la AS 2000 Bucecea (loc 6, 37p) pentru un meci din cadrul etapei a 22-a, care mai programeaza: Rapid Ungureni-Viitorul Albesti, Flacara 1907 Flamanzi-Vointa Sendriceni, Europa Hiliseu-ACS Inter Dorohoi, AS Sportivul Trusesti-ACS Transdor Tudora si AS Prosport Varfu Campului-Flacara Vaculesti.

In tur, Unirea Curtesti s-a impus fara probleme, acasa, scor 4-0, “tabela” indicand un sec 3-0 la pauza. Trei dintre golurile respectivei intalniri, insa, au fost marcate de un jucator care a facut intre timp pasul spre Liga a 3-a – Andrei Nicusor Merticariu. Denis Marian Pidvisichi stabilea scorul final, in minutul 90.

Apoi, la mijlocul saptamanii, Unirea are meci de Cupa Romaniei la Saucenita cu Flacara Vaculesti, pentru ca in weekendul urmator sa primeasca vizita celor de la Sportivul Trusesti.

Am realizat lucruri frumoase in ultima perioada, iar echipa este din ce in ce mai solida odata cu apropierea de sfarsitul sezonului. Suntem angrenati in lupta pentru podiumului Ligii a 4-a si avem nevoie de toate punctele puse in joc la Bucecea, acolo unde ne asteapta o partida extrem de grea!

Radu Bogdan Tanasa, antrenor ACS Unirea Curtesti

Arbitreaza Daniel Lazaruc la centru, asistat la cele doua linii de Ciprian Alexandru si Andrei Sandu. Observator din partea AJF Botosani a fost delegat domnul Valentin Luca.

FOTO / Constantin AGAFITEI

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<