Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti se impune cu emotii in fata Gloriei Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.May 2019
Stejarul Sinesti se impune cu emotii in fata Gloriei Baltati

Stejarul Sinesti a avut nevoie de mai bine de o ora pentru a sparge defensiva Gloriei Baltati, intr-un meci din cadrul etapei a 25-a. Echipa lui Paul Paftala a avut in cele din urma castig de cauza, dupa o lovitura libera de pe stanga in care totul a mers snur si, respectiv, o executie personala a lui Paul Paftala din afara careului mare.

Stejarul Sinesti-Gloria Baltati s-a desfasurat sub o nota de echilibru pana in minutul 44, cand Vasile Ignat (Gloria Baltati) a reactionat nervos, scuipand inspre arbitru, si a fost eliminat.

Partea a doua s-a consumat cu preponderenta in jumatatea Baltatiului, insa golul a intarziat sa vina. Pana sa marcheze Bogdan Leonte pentru 1-0, Paftala a avut doua incercari, ambele din flancul drept de atac. Sut din alergare pe coltul scurt, blocat in corner de portar, urmat de o executie imprecisa spre bara a doua. Nici Radu Tanasa nu a fost mai precis la finalizare, tragand la o palma peste bara din 16 m.

In minutul 81, Ionut Holicov i-a asezat lui Leonte pe cap, din lovitura libera, mingea de “1-0”.

Jucatorii Baltatiului au pus mingea la mijloc, iar la urmatorul atac a galben-verzilor Paftala si-a incheiat saptamana de gratie cu un sut frumos din marginea careului.

Capitanul Stejarului, Paul Paftala, a marcat si in restanta de miercuri, 4-2 pe teren propriu cu Victoria Letcani, pentru ca, nu mai departe de sambata, sa isi faca loc pe lista marcatorilor si in Liga Magica, la teren mic (M Design Croitorie-Real Yry Team 3-0).

CELE DOUA ECHIPE

Stejarul Sinesti: Apetrei, Leonte, Holicov, Puscasu, Tanasa, Gafton, Paftala, Sirbu, Ichim, Cara, Tanasa

Rezerve: Ungureanu, A. David, Stratu

Gloria Baltati: Mocanu, Bucataru, Nicuta, Gambuta, Ignat, Hlihor, Nechita, Ursachi, Teslic, C. Ignat, David Bogdan

Rezerve: Ailiesei, Moldovan, Paulet, Tarziu, Grigoras, Bacalu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru si Robert Andrei Bruma. Observator: Virgil Starica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<