Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Curtesti sufera a doua infrangere din retur

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.May 2019
Unirea Curtesti sufera a doua infrangere din retur

Unirea Curtesti a cedat la scor de neprezentare partida din deplasare cu AS 2000 Bucecea, la capatul a 90 de minute in care elevii lui Radu Tanasa nu si-au gasit ritmul, avand si cateva absente importante in lot. Alin Florin Ceornea (2) si Ionut Nicu Blanariu au ajutat formatia gazda sa puna mana pe toate cele 3 puncte.

Din minutul 42, Unirea Curtesti a evoluat in “10”. Robert Ciprian Seliman si-a impiedicat adversarul intr-o situatie iminenta de gol si a fost sanctionat cu cartonas rosu de catre arbitrul Lazaruc.

In pofida acestui rezultat, Curtestiul ramane pe podium, insa cu un avans minim (1 punct) in fata celor de la TransDor Tudora.

Astazi am prins o zi mai slaba, in care ne-a lipsit luciditatea din fata portii. Am ratat foarte multe ocazii, nereusind sa fructificam nici macar una. Am jucat timp de o ora in 10 oameni, dar si in aceste conditii potrivnice am pus multe probleme. Ne-au lipsit si cativa jucatori… infrangerile fac parte din viata unei echipe. Ne concentram in continuare pe jocurile urmatoare si sunt de parere ca vom depasi acest dus rece.

Radu Bogdan Tanasa, antrenor Unirea Curtesti

Unirea Curtesti a evoluat in urmatoarea formula: Seliman (Heghes), Pidvisischi, Baciu, Neculcea (Avadanei), Chiriac Horicianu, Tarnauceanu, Acujboaie, Ganga, Plian, Hreniuc (Abalasei)

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Daniel Lazaruc; arbitri asistenti: Ciprian Alexandru si Andrei Sandu. Observator: Valentin Luca.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<