Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul etapei a 26-a se disputa la Letcani intre campioana in exercitiu si o aspiranta la titlu, Flacara Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.May 2019
Meciul etapei a 26-a se disputa la Letcani intre campioana in exercitiu si o aspiranta la titlu, Flacara Erbiceni

Flacara Erbiceni intalneste, maine, de la ora 18:00, campioana en-titre, Victoria Letcani, intr-un duel deosebit de interesant al etapei a 26-a a Ligii a 4-a iesene. Echipa lui Denis Cretu este in continuare angrenata in lupta pentru castigarea titlului, avand, teoretic, a treia sansa la bifarea a ceea ce ar fi o performanta importanta pentru clubul care promova acum cativa ani pe prima scena a fotbalului judetean.

In etapa precedenta, Erbiceniul a trecut la scor de Unirea Scanteia, 6-2, iar Letcaniul s-a impus pe terenul Tomestiului, 5-2.

Flacara Erbiceni nu a mai cedat puncte in campionat de pe 21 aprilie, data la care a remizat, 1-1, pe teren propriu, contra liderului Unirea Mircesti.

Meciul tur s-a desfasurat in conditii speciale, dupa debarcarea antrenorului Paul Codru. Reintors la Victoria Letcani, Florin Croitoru pierdea cu 2-0 confruntarea cu echipa antrenata pe atunci de catre Petrica Basascu.

Victoria Letcani-Flacara Erbiceni este precedat de meciul de juniori dintre cele doua componente ale Ligii a 4-a Est.

LIVESCORE de la meciul seniorilor veti gasi pe pagina de Facebook, plus alte materiale (FOTO si VIDEO).

BRIGADA DE ARBITRI

Partida de la Letcani va fi condusa la centru de Vlad Baban, asistat la cele doua linii de Iulian Contofan si George Macovei. Arbitru de rezerva a fost desemnat Ionut Constantin Bulau, in timp ce domnul Valeriu Lungu vine din partea AJF Iasi pentru a superviza activitatea celor  mentionati anterior.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<